Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

400 araçlık otopark geliyor

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Özel İdare eski binası arkasında yapımı devam eden yer altı 4 katlı Çelebiler Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.

ISPARTA 8.04.2016 07:11:00 0
400 araçlık otopark geliyor
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özel İdare eski binası arkasında yapımı devam eden yer altı 4 katlı Çelebiler Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu
3 bin 600 metrekare oturum alanına sahip ve toplamda 14 bin 400 metrekare inşaat alanlı otoparkta zemin beton çalışmaları da tamamlanarak, ana inşaat alanı bitirilmiş oldu.
Isparta merkezdeki otopark sorununu büyük ölçüde çözecek olan otoparkın iç bölümünde ise çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yer altı otoparkında aydınlatma ve alçı çalışmaları başta olmak üzere havalandırma ve diğer işlerde son hızıyla devam ediyor.
İnşaat alanında incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’ya çok büyük hizmet verecek olan yer altı 4 katlı Çelebiler Otoparkı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Üstü yeşil alan olacak yer altı otoparkımızın aydınlatma çalışmaları devam ediyor. Yine havalandırma kısımları bitmek üzere. Zemin epoksi çalışmalarına geçiyoruz. 1,5 ay sonra neticeye kavuşuyor. 400 araca yakın bir otoparkımız daha hizmete giriyor. Şimdilik burası şehrimizin en büyük otoparkı oluyor. Son kata kadar bir inceleme yaptım. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Kaliteli bir yapım, depreme dayanıklı ve kalıcı bir otopark oluyor. Kaliteden hiçbir zaman taviz vermiyoruz. Belediyemizin ana düşüncesi, her türlü yatırımı en üst kalitede ve kalıcı yapmaktır. 1,5 ay sonra burayı da hizmete açmış olacağız. Şimdiden Ispartalı vatandaşlarımıza bu otoparkın da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °