Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

32 Gençlik Ispartaspor Taraftar Grubu’ndan Açıklama; DÜŞMEYECEĞİZ!

32 Gençlik Ispartaspor Taraftar Grubu’ndan Açıklama; DÜŞMEYECEĞİZ!

SPOR 5.05.2023 14:49:00 0
32 Gençlik Ispartaspor Taraftar Grubu’ndan Açıklama;  DÜŞMEYECEĞİZ!

32 Gençlik Ispartaspor Taraftar Grubu, Ispartaspor’un bu Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde hayati önem taşıyan Batman Petrolspor maçına çıkacağını belirterek; “Ligde kalma adına en yakın rakibimiz olan Batman Petrolspor‘u evimizde sahada 11 Aslan, Tribünde 12. Adam seyircimizin desteği ile kazanmamız gerekiyor, kazanacağız ve ligde kalacağız” dedi. 

Ispartaspor’un kuruluşundan bu yana iyi günde, kötü günde, evinde deplasmanda kısacası her şartta takımının yanında ve destekçisi olan 32 Gençlik Ispartaspor Taraftar Grubu, Yeşil – Pembeli ekibin son derece önemli Batman Petrolspor maçı öncesinde önemli bir açıklama ve çağrıda bulundu. 

“ÖNEMLİ OLAN KÖTÜ GÜNDE 

TAKIMA DESTEK OLMAKTIR” 

32 Gençlik Ispartaspor Taraftar Grubu, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada takımın asla düşmeyeceği vurgulandı ve tüm Isparta, ilçe, belde köy ve kasabalara çağrıda bulunuldu. Açıklamada; “İyi günde herkes stadyumu doldurur. Önemli olan kötü günde veya takımın taraftara gerçekten ihtiyaç olduğu zamanda takımın destekçisi olmaktır. 

“KAZANACAĞIZ VE

LİGDE KALACAĞIZ” 

Bu hafta Pazar günü saat 15:00‘da Ispartaspor’umuz için hayati önem taşıyan Batman Petrolspor maçına çıkacağız. Ligde kalma adına en yakın rakibimiz olan Batman Petrolspor‘u evimizde sahada 11 Aslan, Tribünde 12. Adam seyircimizin desteği ile kazanmamız gerekiyor, kazanacağız ve ligde kalacağız.  

“TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZI ISPARTA’YA 

OTOBÜS KALDIRMAYA DAVET EDİYORUZ” 

İnanıyoruz; Bal liginden soluksuz geldiğimiz 2. Lig serüveninde Ligde kalma adına gelecek nesillere Ispartaspor’u sevdirmek adına Ispartasporumuz yok olmasın diye Tüm Belediye İl İlçe Belediye Başkanlarımızı, Muhtarlarımızı, Kaymakamlarımızı, MAÇA OTOBÜS KALDIRMAYA ve şehrimizde Sivil Toplum kuruluşu üyelerini, bu önemli maçta aramızda görmek istiyoruz.

“DÜŞMEYECEĞİZ” 

Bu etkinliğe ilk olarak katılım sağlayan GELENDOST İlçemizi başlangıç için teşekkürlerimizi sunuyor aynı hassasiyeti tüm ilçelerden bekliyoruz.

‘DÜŞMEYECEĞİZ” denildi. 

 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °