Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

3 Şehirde Bekçi Alımı Başvuruları Yeniden Başladı

3 Şehirde Bekçi Alımı Başvuruları Yeniden Başladı

SON DAKİKA 2.07.2022 12:18:00 0
3 Şehirde Bekçi 
Alımı Başvuruları 
Yeniden Başladı
18-55 yaş arası herkes başvurabilir: İşte bekçi alımı genel şartları
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alım duyurusu yayımlanırken güncel bekçi alımı ilanları geldi. Bu durumda 3 şehir için bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Konu ile ilgili olarak Ankara, Edirne ve Kocaeli illerinde bekçi alımı yapılacağı ifade edildi. 18-55 yaş arası adayların başvurabileceği belirtilirken en az ilkokul mezunu bekçi alımı başladığı en az asgari ücret verileceği vurgulandı.
 
18-55 YAŞ ARASI BAŞVURABİLİR
18-55 yaş arası için güncel bekçi alımları her geçen gün yayınlanmaya devam edilirken çeşitli iller için özel sektör bekçi alımı ilanlarının yayımlandığı belirtildi. Söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adayların genel şartlara haiz olması gerekiyor. Bunun yanı sıra ilanlara göre belirlenen özel şartlara da haiz olunması gerektiği bildirildi.
ARANAN ŞARTLAR
Bu noktada genel şartlar ise şöyle paylaşıldı:
İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,
18 yaşını tamamlamış olmak,
Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)
Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.
Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.
BAŞVURU DETAYLARI
Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden ilanlara ulaşacak ve yukarı bölümden e-Devlet ile giriş yapmak ve özgeçmiş oluşturmak sureti ile başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °