Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

3 OSB'nin arıtması ortak olacak

3 OSB'nin arıtması ortak olacak

ISPARTA 7.08.2017 06:08:00 0
3 OSB
Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi ile Burdur 1’inci ve 2’inci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, müşterek yapılması Planlanan Arıtma Tesisi için Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda ilk kez bir araya geldiler.
Burdur 1’inci ve 2’inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, müşterek yapılması planlanan atık su arıtma tesisi yapımıyla ilgili toplantıda bir araya geldiler. Burdur’da 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şerif Yılmaz ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Isparta Valisi Şehmus Günaydın da katıldı. Toplantıya ayrıca Burdur 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Oktay, Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut, Burdur 1’inci, 2’inci ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgeleri’nin yönetim kurulu üyeleri, daire müdürleri ve OSB müdürleri toplantıda hazır bulundular.
Burdur ve Isparta’nın birbirine yakın konumda bulunan OSB’leri için yapılması planlanan atık su arıtma tesisi yapım süreci ile ilgili bir araya gelen yetkililer, müşterek yapılması planlanan tesisle ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Vali Yılmaz toplantının başında yaptığı konuşmasında; hem yapım maliyeti, hem de yapım sonrası tesisin işletilmesi süreci ile ilgili önemli bir tasarruf sağlanacağını ve bu müşterek atık su arıtma tesisinin diğer iller için de örnek teşkil edeceğine vurgu yaptı.
Toplantının devamında atık su arıtma tesisi ile ilgili 3 OSB’nin idari personelleri tarafından ortak hazırlanan sunum, Burdur 2. OSB Müdürü Bülent Arslanboğa tarafından yapıldı. Yapılan sunumla birlikte, planlanan atık su arıtma tesisinin yapılacağı alan ve ortak tek bir arıtmanın yapılmasının sağlayacağı avantajlarla ilgili katılımcılar da projeyi tam olarak değerlendirme fırsatı buldu.
Toplantıda atık su arıtma tesisinin 3 OSB tarafından ortak yapılması ile ilgili prensip kararı alınarak, tesis için belirlenen alanın uygunluğu ve bundan sonra izlenecek süreçle ilgili görüş ve öneriler sunulması sonrası toplantı sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °