Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

3. Ligde Grupların Belli Olmasının Ardından Sıra Fikstür Çekiminde; Gözler YARINA Çevrildi…

3. Ligde Grupların Belli Olmasının Ardından Sıra Fikstür Çekiminde; Gözler YARINA Çevrildi…

ISPARTA 31.08.2020 09:50:00 0
3. Ligde Grupların Belli Olmasının Ardından Sıra Fikstür Çekiminde; 
Gözler 
YARINA
Çevrildi…
Gelecek sezon Ispartaspor’un mücadele edeceği 3. Ligde geçen hafta çekilen kuraların ardından şimdi de sporseverlerin gözü kulağı yarın çekilecek fikstüre çevrildi.
 
Bilindiği gibi, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig grupları geçtiğimiz hafta yani 27 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilen kura sonucu belli olmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan merkezinde yapılan söz konusu kura çekiminde TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri hazır bulunmuştu.
3. LİGDE 3 GRUP 17
TAKIMLA OYNANACAK
Çekilen kura sonrasında 3. Ligde 1. Grup 16 diğer 3 grup ise 17’şer takımdan oluşmuştu. Bu da, ikinci, üçüncü ve dördüncü gruplarda her hafta bir takımın (bay) geçeceği yani maç yapmayacağı anlamına geliyor.
3. LİGDE FİKSTÜR
YARIN ÇEKİLECEK
Yapılan kura çekiminin ardından sezon boyunca oynanacak maç programını belirleyecek olan Fikstür de yarın çekilecek.
İŞTE O TAKIMLAR
Geçen hafta yapılan söz konusu kura çekiminde Ispartaspor, kendisi ile birlikte 17 takımın bulunduğu 3. Lig 3. Grupta yer aldı. Buna göre, yarın yapılacak fikstür çekimi ile Ispartaspor şu takımlarla yapacağı maçların programı netleşecek. Altındağ Belediyespor, Arhavispor, Batman Petrolspor, Cizrespor, Çarşambaspor, Çatalcaspor, Elazığ Karakoçanspor, Erbaaspor, Esenler Erokspor, Gölcükspor, İçel İdman Yurdu, Karşıyaka, Osmaniyespor, Somaspor, Şile Yıldızspor ve Yalovaspor.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °