Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

3. Lig 3. Grupta Gol Krallığında İlk İki Sırada Onlar Var; Zirvede İKİ Ispartasporlu

3. Lig 3. Grupta Gol Krallığında İlk İki Sırada Onlar Var; Zirvede İKİ Ispartasporlu

ISPARTA 11.12.2020 10:32:00 0
3. Lig 3. Grupta Gol Krallığında İlk İki Sırada Onlar Var; 
Zirvede 
İKİ 
Ispartasporlu
Ispartaspor’da takımın beyni Nurettin Çakır’ın attığı 8 golle grupta gol krallığında zirvede yer almasının ardından, Cizrespor maçında attığı 3 golle hat-trick yapan Emir Kaan Gültekin de 7 gole ulaşıp Nurettin Çakır’ın ardından ikinci sıraya yükseldi.
 
TAKIMDA BİR DE GOLCÜ OLSA…
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve (10 maçta sadece 1 gol atan Volkan Serim’i saymazsak) takımda golcü futbolcusu olmayan Ispartaspor’da bu açığı takımın sağ kanat oyuncusu Nurettin Çakır ve sol kanat oyuncusu Emir Kaan Gültekin ile kapatmaya çalışıyor. Her iki futbolcu da forvet oyuncusu olmamalarına rağmen attıkları gollerle takımı sırtlıyorlar.
CİZRESPOR’A FARKLI TARİFE!
Ispartaspor, dün oynadığı Cizrespor maçını 5 – 1’lik skorla farklı kazandı. Cizre karşısında Emir Kaan Gültekin (3), Serdar Ümit Deniz ve Emre Fırtına’nın attığı gollerle 3 puan alan Yeşil – Pembeliler, puanını 19’a çıkararak, grupta bir basamak yükselerek 9. Sıradan 8. Sıraya yükseldi.
NURETTİN ÇAKIR GOL KRALLIĞINDA
İLK SIRADAKİ YERİNİ KORUYOR         
Ispartaspor’da son aylarda oynadığı futbolla taraftarın gözdesi olan ve adeta takımı tek başına sırtlayıp taşıyan Nurettin Çakır, sakatlığı nedeniyle takımın oynadığı son iki maçta yani Esenler Erokspor ve Cizrespor maçlarında takımdaki yerini alamamasına rağmen daha önceden attığı 8 golle grupta gol krallığında zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.
EMİR KAAN GÜLTEKİN
2. SIRAYA YÜKSELDİ
Cizrespor maçında 3 gol atarak ''Hat-trick'' yapan Ispartaspor’un sol kanat futbolcusu Emir Kaan Gültekin de grupta gol krallığında 4 basamak birden yükselerek birinci sıradaki takım arkadaşı Nurettin Çakır’ın ardından ikinci sıraya yükseldi. Cizrespor maçında 36, 81 ve 90+2’inci dakikalarda rakip fileleri havalandıran Yeşil – Pembeli takımın başarılı orta saha oyuncusu, ligde 7 gole ulaştı.
NEREDEN GELDİLER?
Peki, Ispartaspor’da gerek oynadıkları futbol gerekse attıkları gollerle takımın kurtarıcısı konumundaki Nurettin Çakır ve Emir Kaan Gültekin Ispartaspor’a nereden geldiler? Bilindiği gibi, takımda 8 gol atarak gol krallığında zirvede bulunan Nurettin Çakır, geçtiğimiz sezon devre arasında Ankara Çubukspor’dan Yeşil – Pembeli takıma kazandırılmıştı. Emir Kaan Gültekin ise İstanbulspor’dan kiralık olarak gelmişti.
İŞTE 3. LİG 3. GRUPTA GOL
KRALLIĞI SIRALAMASI
Öte yandan; Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 3. Lig 3. Grupta gol krallığı sıralaması ise şöyle;
Nurettin Çakır – 8 Gol (Ispartaspor)
Emir Kaan Gültekin – 7 Gol (Ispartaspor)
Hakan Kuş – 7 Gol (Karşıyaka)
Eren Görür – 6 Gol (Şile Yıldızspor)
Aykut Sevim – 5 Gol (Batman Petrolspor)
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °