Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

2 Maçta 2 Gol Attı Ispartasporlu eski Futbolcu Hüseyin Afkan; Döktürüyor…

2 Maçta 2 Gol Attı Ispartasporlu eski Futbolcu Hüseyin Afkan; Döktürüyor…

SPOR 5.09.2023 20:25:00 0
2 Maçta 2 Gol Attı  Ispartasporlu eski Futbolcu Hüseyin Afkan;  Döktürüyor…

Geçen sezon Esenler Erokspor’dan kiralık olarak gelen ve Ispartaspor’da oynadığı futbol ve attığı gollerle Yeşil – Pembelilerin gönlünde taht kuran Hüseyin Afkan, geri döndüğü takımında gollerini atmaya devam ediyor.

Bilindiği gibi, Ispartaspor, geçtiğimiz yıl sezon başında yani 29 Temmuz 2022 tarihinde; Beşiktaş altyapısından yetişen ve Esenler Erokspor'da 10 numaranın yanı sıra sağ ve sol kanatta oynayabilen futbolcu Hüseyin Afkan'la anlaştı. Futbolcu bir sezonluğuna Esenler Erokspor’dan Ispartaspor’a kiralık olarak geldi. 

ISPARTASPOR’DA KRİTİK 

GOLLERE İMZA ATTI

Hüseyin Afkan, kalitesini daha Ispartasporun sezon öncesi yaptığı hazırlık kampında ve maçlarında göstermeye başladı. Sezon boyunca ise ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerde Yeşil – Pembeli taraftarlar tarafından çok sevildi ve Ispyartaspor’da başarılı bir sezon geçirdi. Öyle ki, genç futbolcu adeta taraftarların gönlünde taht kurdu. 

HÜSEYİN AFKAN, BAŞARILI 

FUTBOLUNA DEVAM EDİYOR 

Ancak, sezon bittikten sonra Hüseyin Afkan da kiralık olarak oynadığı Ispartaspor’daki süresinin dolması üzerine takımı Esenler Erokspor’a geri döndü. Yeşil – Pembeli yönetim, sezon öncesi başarılı futbolcuyu tekrar takıma kazandırmak için çok çaba gösterdi ancak, takımının istediği yüksek rakamlar nedeniyle Hüseyin Afkan yeni sezonda Ispartaspor’da olamadı. 

İKİ MAÇTA İKİ GOL ATTI 

Hüseyin Afkan, kiralıktan döndüğü takımı Esenler Erokspor’da aynı Ispartaspor’daki gibi başarılı futboluna ve gollerine devam ediyor. 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Esenler Erokspor’da ligin ilk iki haftasında ilk 11’de sahaya çıkan Hüseyin Afkan, iki haftada iki defa rakip fileleri havalandırarak takımının galibiyetlerinde büyük rol oynadı. 

ESENLER EROKSPOR 

GRUBUNDA LİDER 

Hüseyin Afkan’ın oynadığı Esenler Erokspor, ilk hafta Kırşehirspor’u deplasmanda 3 – 1, ikinci haftada ise sahasında Kırklarelispor’u 4 – 0 mağlup ederek 6 puanla grubunda lider durumda bulunuyor.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °