Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

2. Lig Sezon Bugün Başlıyor ve Ispartaspor’un Maçına Dakikalar Kaldı; Nefesler Tutuldu!

2. Lig Sezon Bugün Başlıyor ve Ispartaspor’un Maçına Dakikalar Kaldı; Nefesler Tutuldu!

ISPARTA 27.08.2023 11:40:00 0
2. Lig Sezon Bugün Başlıyor ve Ispartaspor’un Maçına Dakikalar Kaldı;  Nefesler  Tutuldu!

2. Ligde 2023 – 2024 Futbol Sezonu bugün başlıyor. Ispartaspor, sezonun ilk maçında Somaspor’u Isparta Atatürk Stadı’nda konuk edecek. Lige galibiyetle başlamak isteyen Yeşil – Pembeliler, 90 dakika boyunca tempo düşürmeden ve oyunu elinde tutan bir kimlikle mücadele edecek. Teknik Direktör Hakan Karaca, hafta boyunca takıma sezona galibiyetle başlamanın önemine vurgu yaparken futbolculara “Çok emek veriyorsunuz, sahada karşılığını alın” diye konuştu. Maçın başlamasına ise dakikalar kaldı.  

2. Ligde iki sezondur Beyaz grupta mücadele eden Ispartaspor, bu sezon bu defa Kırmızı Grupta mücadele verecek. Yeşil – Pembelilerin bu maçta Teknik Direktör Hakan Karaca’nın oynanan hazırlık maçlarında kafasında tasarladığı en ideal 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor.

MAÇ BİLETLERİ

SATIŞA SUNULDU 

Bugün saat 20.00’de Isparta Atatürk Stadyumunda başlayacak olan Ispartaspor – Somaspor maçı için maç biletlerinin satışına ise saat 15.00’den itibaren başlanacak. Stadın kapıları ise saat 18.00’de açılacak. Bilindiği gibi, Ispartaspor Yönetimi, maç biletlerini; Maraton Tribün: 35 TL, Kapalı Tribün 75 TL, Deplasman Tribünü 35 TL, Protokol Trübünü: 250 TL olarak açıklamıştı.  

KURBAN KESİLEREK 

SEZONA DUA İLE BAŞLANDI 

Ispartaspor Kulübü yönetimi dün sezonun başlaması münasebetiyle Isparta Atatürk Stadyumundaki Somaspor antremanının ardından kurban keserek sezona dualarla başladı. Yöneticiler, Teknik Heyet ve Futbolcuların hazır bulunduğu Kurban merasiminde, yeni sezonun kazasız – belasız ve başarılı geçmesi temennisinde bulunuldu. 

MAÇIN NAKLEN YAYINI

HENÜZ NETLİ KAZANMADI

Öte yandan, 2. Lig Kırmızı Grupta sezonun ilk maçı olan ve grubun önemli maçlarından birisi konumundaki Ispartaspor – Somaspor maçının hangi kanaldan naklen yayınlanacağı konusu ise netlik kazanmadı. Maç, muhtemelen Ispartaspor Youtube kanalından yayınlanabilir. 

32 GENÇLİK TARAFTAR 

GRUBU MAÇA HAZIR 

Diğer taraftan, sporseverlerin bugünkü maça büyük ilgi göstermesi ve kurulduğundan bu yana Ispartaspor’un destekçisi olan, gerek sahasında gerek deplasmanda takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan 32 Gençlik Taraftar Grubunun da bugünkü maça hazır olduğu ve maç saatinden önce tribünlerdeki yerini alarak Yeşil – Pembeli ekibi, zorlu Somaspor önünde 90 dakika boyunca yapacakları tezahüratlarla destekleyeceği bildirildi.  

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °