Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

2. Lig Beyaz Grupta İlk Yarı Sona Eriyor Devre Arası Başlıyor; Ispartaspor Kaç Transfer Yapacak?

2. Lig Beyaz Grupta İlk Yarı Sona Eriyor Devre Arası Başlıyor; Ispartaspor Kaç Transfer Yapacak?

SPOR 13.12.2022 17:54:00 0
2. Lig Beyaz Grupta İlk Yarı Sona Eriyor Devre Arası Başlıyor;  Ispartaspor  Kaç  Transfer  Yapacak?

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, ilk yarının sona ermesiyle birlikte devre arasında takıma 4 futbolcu alacaklarını belirterek, “Mevcut kadromuzu güçlendirmek için devre arasında dört futbolcu takviyesi yapacağız. Ancak, şuanda alacağımız futbolcuların mevkilerini açıklamak yanlış olur” dedi. 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde 18. Haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 0 – 0 golsüz beraberlikle sonuçlanan Çorumspor FK maçıyla noktaladı. Bu sonuç, takımda puan kaybından dolayı üzüntüye neden oldu. 

TEKNİK PATRON YILMAZ’DAN

HAFTALIK BASIN TOPLANTISI 

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Isparta’da başlattığı her hafta Salı günleri Basın Toplantısı düzenleme uygulamasını bugün de sürdürdü. Teknik Patron Yılmaz’ın haftalık basın toplantısına Futbolculardan Muhammet Aran ve Abdullah Topkara da katıldı. Söz konusu toplantıda Yılmaz, hem önceki gün oynanan Çorumspor FK maçını hem de önümüzdeki Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Sivas Belediyespor maçını değerlendirdi hem de gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı. 

YILMAZ; “DEVRE ARASI 

4 FUTBOLCU ALACAĞIZ” 

Basın toplantısında, devre arasında ara transfer döneminde takıma takviye yapıp yapmayacaklarının sorulması üzerine Teknik Direktör Hakan Yılmaz; “Evet, takım olarak iyiyiz ve güçlüyüz. Ancak, devre arası daha da güçlenmemiz için 4 futbolcu daha almayı planlıyoruz. Şuanda bazı futbolcularla görüşmelerimiz var. Ancak, bu futbolcuların kimler olduğunu ve mevkilerini açıklamak şu aşamada yanlış olur” dedi. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °