Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

2. Lig Beyaz Grupta İkinci Yarı Bugün Başladı; Ispartaspor’da Gözler İkinci Yarıya Çevrildi

2. Lig Beyaz Grupta İkinci Yarı Bugün Başladı; Ispartaspor’da Gözler İkinci Yarıya Çevrildi

SPOR 14.01.2023 19:11:00 0
2. Lig Beyaz Grupta İkinci Yarı Bugün Başladı;  Ispartaspor’da  Gözler İkinci  Yarıya Çevrildi

yarının ilk maçı olan Amedspor maçı için Isparta’ya gelmeden Antalya Kampından direkt Diyarbakır’a geçti ve konakladığı otelde maç saatine beklemeye başladı. Yarın Diyarbakır Stadında oynanacak zorlu maç saat 14.00’te başlayacak.  

2. Lig Beyaz Grupta ikinci yarı bugün başladı ve bu doğrultuda Esenler Erokspor – Menemenspor ile Ankaraspor – Düzcespor maçları olmak üzere iki maç oynandı. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor’da gözler ligin ikinci yarısına çevrildi. Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu yani 15 Ocak Pazar günü başlayacak olan ligin ikinci yarısındaki ilk maçı deplasmanda oynayacak. Bilindiği gibi, Ispartaspor 18 Aralık tarihinde oynanan ilk yarının son maçında deplasmanda ligin son sıralarında bulunan Sivas Belediyespor ile golsüz berabere kalarak tamamlamıştı.

İLK YARIDA 22 PUAN TOPLADI 

Yeşil – Pembeli ekip, ligin ilk yarısında oynadığı 18 maçta 5 galibiyet 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak attığı 13 gole karşılık kalesinde gördüğü 15 golle ilk yarıyı (-2) averaj ve 22 puanla 12. Sırada tamamladı. 

DEPLASMANDA BİTİRDİ

DEPLASMANDA BAŞLAYACAK 

Bilindiği gibi, Ispartaspor ilk yarının son maçını deplasmanda oynamıştı. Yeşil – Pembeli ekip, ikinci yarının ilk maçını da yine deplasmanda oynayacak ve grubun güçlü ekiplerinden Amedspor ile karşılaşacak. Yarınki maç Diyarbakır Stadyumunda saat 14.00’te başlayacak. 

GRUBUN EN AZ 

GOL ATAN 3. TAKIMI

İlk yarıda gol atmakta büyük zorluk yaşayan ve bu nedenle de grupta 13 golle en az gol atan takımı konumundaki Ispartaspor, devre arasında orta saha oyuncusu Erkan Süer ve Santrafor Koray Yağcı’yı transfer etmişti. Bu iki yeni transferin takıma ne kadar fayda sağlayacakları ikinci yarıda oynanacak maçlarda ortaya çıkacak. 

ISPARTASPOR ÇİFT 

FORVETLE Mİ OYNAYACAK? 

Öte yandan, ilk yarıda hemen hemen tüm maçlara tek forvetle çıkan ve ileride sadece Berke Demircan ile oynayan Ispartaspor ikinci yarıdaki maçlara çift forvetle çıkması bekleniyor. Zira, ilk yarısı 2 – 0 mağlup tamamlanan Bodrumspor ile yapılan hazırlık maçında Teknik Direktör Hakan Yılmaz ilk 11’de Burak Aydın ile başlamış ve ikinci yarıda Burak’ın yanına Berke Demircan’ı da sahaya sürerek çift forvete geçmiş, takım da ikinci yarıda iki gol birden atarak sahadan 2 – 2 beraberlikle ayrılmıştı. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °