Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

24 Haziran milletimizin istikbali için çok önemli

24 Haziran milletimizin istikbali için çok önemli

ISPARTA 5.05.2018 08:05:00 0
24 Haziran milletimizin istikbali için çok önemli
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta’da düzenlenen temel atma ve açılış töreninde 24 Haziran’daki seçimin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Bu seçimde milletimiz düşmanların oyununu bozacaktır. Milletimizin bekası, istiklali ve istikbali için bu çok önemli. Lütfen herkes sandık başına gitsin” dedi.
 
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen temel atma ve açılış törenine katıldı. Burada halka hitap eden Bakan Eroğlu, 24 Haziran’daki seçimlerin çok önemli olduğunu vurguladı.
ESKİDEN BÜTÜN PARALAR, TOPLANAN VERGİLER HORTUMLANIYORDU
Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin büyümesi yönünde talimat verdiğini ve bunun sonucunda 3,5 kat büyüme gerçekleştiğini ifade eden Bakan Eroğlu, şunları söyledi: “Eskiden bütün paralar, toplanan vergiler hortumlanıyordu. Verdiğiniz vergilerin yüzde 86’sı faiz lobisi tarafından hortumlanıyordu. Bütçenin büyük kısmı faiz ödemesine gidiyordu. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan geldi hortumları Isparta baltası ile kesiverdi. Yaşlılara, şehir hastanelerine bu paralar nereden geliyor. Gökten para yağmıyor. Sizden aldığımızı size hizmet olarak veriyoruz. Kimseyi hortumlamıyoruz.
İŞTE TÜRKİYE BU
Ekonomide destan yazdık. Eskiden enflasyon canavarı vardı, faiz lobisi vardı. Bugün Türkiye’de 6 sıfır atıldı, paraya itibar geldi. IMF başkanı geldiğinde kırmızı halılar serilirdi. Ona borcumuzu ödedik. IMF’ye borcunu ödeyen nadir ülkelerden birisiyiz. 5 milyar dolar onlara verelim diye bakanlar kurulundan karar çıkardık. İşte Türkiye bu.
MİLLETİMİZ KAHRAMAN BİR MİLLET
Türkiye’yi ele geçirmek ve bizi tamamen yok etmek için batı plan üstüne plan yapıyor. Geçmişte AK Parti hükümetini kapatma davaları vardı. Emir dışarıdan geliyordu. 30 yıl hazırlık yapmış bir haini yetiştirmişler, 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunarak Türkiye’yi içerden elde etmek, iç savaşa sokmak, Suriye’ye çevirmek istediler. Milletimiz kahraman bir millet. 15 Temmuz dünyaya bir kahramanlık destanı olarak yazıldı. Cesaretiniz her türlü takdirin üzerindedir. Biz Fırat Kalkanı harekâtını yapamayacağız sandılar. Yaptık mı? Suriye’de terör devleti kurmak istediler. Afrin harekâtını yaptık. Bu ülke için ne kadar şehidimiz varsa Allah onlardan razı olsun.
LÜTFEN HERKES SANDIK BAŞINA GİTSİN
24 Haziran’daki seçim çok önemlidir. Bu seçimde milletimiz düşmanların oyununu bozacaktır. Milletin bekası, istiklali ve istikbali için bu çok önemli. Lütfen herkes sandık başına gitsin.”
Konuşmaların ardından protokol tarafından temel atma ve açılış töreni gerçekleştirildi. Bakan Eroğlu ve protokol üyeleri kurdeleleri hep birlikte kesti. Daha sonra ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °