Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

21 günde 25 sokak bitecek

Isparta Belediyesi Fatih Mahallesi’nde sokak bazlı çalışma başlattı. 25 sokakta aynı anda başlatılan çalışmalar 21 günde tamamlanacak. Fatih Mahallesi Ramazan Bayramı’na yenilenmiş yüzüyle girecek

ISPARTA 16.06.2016 08:22:00 0
21 günde 25 sokak bitecek
Isparta Belediyesi Fatih Mahallesi’nde sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışması başlattı. Bu kapsamda Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce 25 ayrı sokak ve caddede çalışma başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü bir yandan sokaklardaki yorgun asfaltı kaldırırken, diğer yandan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü de altyapıdaki sorunları ortadan kaldırıyor, ardından yollarda stabilize çalışması yapılarak, sokaklar dayanıklı asfaltına kavuşturulacak. Tüm bu çalışmalar pazartesi günü itibariyle başlatılırken, çalışmalar 21 gün sonra arefe günü tamamlanmış olacak.
Fatih Mahallesi’nin 25 ayrı sokağında aynı anda başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bugüne kadar mahallede su birikintileri oluştuğunu bundan dolayı da sorunlar yaşandığını dile getirdi. Mahallelerde sokak bazlı çalışmalara geçen yıl başladıklarını ve bu kapsamda Kepeci ve İstiklal Mahallelerinin tamamlandığını hatırlatan Başkan Günaydın, “Şimdi de aynı çalışmayı Fatih Mahallemizin 25 sokağında aynı anda başlattık. Mahallemizin tüm sorunları gideriliyor. Şehir kodu bulunuyor. Altyapıyı ele alıyor ve stabilize çalışması yaparak sokaklarımızı dayanıklı asfaltına kavuşturacağız” dedi.
Uzun seneler dayanacak olan bu çalışmaların 25 sokakta aynı anda yapılan çalışmalarla 21 gün içerisinde tamamlanmış olacağını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu çalışmaları arefe günü tamamlamış olacağız. Normal olarak bu çalışmalar başka kurumlar tarafından 4-5 ayda ancak bitirilebilir. Biz bu çalışmaları 21 gün içerisinde tamamlamış olacağız. Fatih Mahallesi sakinlerimiz başta olmak üzere bu çalışmalarımız Isparta halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Fatih Mahallesi Muhtarı Mesut Gürfidan da, büyük sıkıntılar çekildiğini, çok sayıdaki sokakta su birikintileri yaşandığını, halkın bundan dolayı problemler yaşadığını kaydederken, “Sayın Başkanımız bu konuya el attı. Mahallemizin tüm sokaklarında bütün sorunların ortadan kaldırılması amacıyla çalışma başlatıldı. Mahallemiz daha güzel olacak. Bu çalışmalarından dolayı başkanımıza ve emeği geçen personeline teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.  

Anahtar Kelimeler:
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °