Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

2 Okula Spor Salonu Yapılması Konusunda; Yetki Başkan Başdeğirmen’de

2 Okula Spor Salonu Yapılması Konusunda; Yetki Başkan Başdeğirmen’de

ISPARTA 13.12.2020 06:50:00 0
2 Okula Spor Salonu Yapılması Konusunda; 
Yetki
Başkan 
Başdeğirmen’de
Belediye Meclisi, Spor Toto Teşkilatı tarafından İMKB Endüstri Meslek Lisesi bahçesine ve Sidre Mahallesi Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu bahçesine yaptırılacak olan 2 adet Prefabrik Spor Salonu konusunda ilgili kurumlarla protokol imzalamaya Belediye adına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yetkili kılınmasını öngören Plan ve Bütçe Komisyonu raporunu oy birliği ile kabul etti.
 
Isparta Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan toplantıları geçtiğimiz Cuma günü yapılan toplantı ile sone erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
KOMİSYON; “BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E
YETKİ VERİLLMESİ UYGUNDUR”
Meclis gündeminin beşinci maddesinde bulunan; Spor Toto Teşkilatı tarafından İMKB Endüstri Meslek Lisesi bahçesine ve Sidre Mahallesi Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu bahçesine yaptırılacak olan 2 adet Prefabrik Spor Salonu konusunda ilgili kurumlarla protokol imzalamaya Belediye adına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yetkili kılınmasının görüşülmesi konusu karara bağlandı Bu konuda, Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Fahretdin Gözgün tarafından okundu. Söz konusu raporda; “Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Yönetim Kurulunun 17 Eylül 2020 tarih ve 69 Sayılı kararı; 22 Eylül 2020 tarihinde Isparta Beledeyesi ile hazırlanan reklam sözleşmesi gereğince; İMKB Endüstri Meslek Lisesi bahçesine 1 adet Prefabrik Spor Salonu yapılması ve Sidre Mahallesi Şehit Burhan Açıkkol Ortaokulu bahçesine 1 adet Prefabrik Spor Salonu yapılması için resmi yazışmalar devam etmekte olup; yazışmalar sonucunda ilgili kurumlarla protokol imzalamaya Isparta Belediyesi adına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yetkili kılınması komisyonumuzca uygun bulunmuştur” denildi.  
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırladığı raporu komisyondan geldiği şekliyle meclis üyelerinin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edildi.
 
 
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °