Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

2. Lig Beyaz Grubun En Önemli Maçına Dakikalar Kaldı; Nefesler Tutuldu!

2. Lig Beyaz Grubun En Önemli Maçına Dakikalar Kaldı; Nefesler Tutuldu!

SPOR 28.08.2022 15:03:00 0
2. Lig Beyaz Grubun En Önemli Maçına Dakikalar Kaldı; 
Nefesler 
Tutuldu!
Ispartaspor, sezonun ilk maçında Amedspor’u Isparta Atatürk Stadı’nda konuk edecek. Lige galibiyetle başlamak isteyen Yeşil – Pembeliler, 90 dakika boyunca tempo düşürmeden ve oyunu elinde tutan bir kimlikle mücadele edecek. Teknik Direktör Yusuf Şimşek, hafta boyunca takıma sezona galibiyetle başlamanın önemine vurgu yaparken futbolculara “Çok emek veriyorsunuz, sahada karşılığını alın” diye konuştu. Maçın başlamasına ise sadece 120 dakika kaldı. Maç, deplasman takımı taraftarlarına yasak olacak.
 
TAHMİNİ 11
Ispartaspor’da sezonun ilk maçında sakat veya cezalı kısacası eksik futbolcu bulunmuyor. Yeşil – Pembelilerin bu maçta Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in oynanan hazırlık maçlarında kafasında tasarladığı en ideal 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor.
KONUK TAKIM
TARAFTARLARI MAÇA
ALINMAYACAK
Bilindiği gibi, Türkiye Futbol Federasyonu maçlara konuk takım taraftarı alınıp alınmama konusunu illerin Valiliklerine bırakmıştı. Bu doğrultuda geçtiğimiz gün toplanan Isparta İl Spor ve Güvenlik Kurulu yaptığı toplantıda ‘Güvenlik’ gerekçesiyle Amedspor taraftarlarının bugünkü maçta Stadyuma alınmaması yönünde karar vermişti.
MAÇ BİLETLERİ
SATIŞA SUNULDU
Bugün saat 20.00’de Isparta Atatürk Stadyumunda başlayacak olan Ispartaspor – Amedspor maçı için maç biletlerinin satışına ise saat 14.00’ten itibaren başlandı. Stadın kapıları ise saat 18.00’de açılacak. Bilindiği gibi, geçtiğimiz hafta Ispartaspor Yönetimi, maç biletleri konusunda güncellemeye gitmiş ve buna göre Açık Tribün 50, Kapalı Tribün ise 100 TL olarak açıklanmıştı. Hafta arasında stat ve çevresi ile ilgili keşif yapan Isparta Emniyetinin önlemlerini sıkı bir şekilde alacağı öğrenilirken, biletsiz girişlere kesinlikle izin verilmeyeceği belirtildi.
MAÇ TRT KÜRDİ’DEN
NAKLEN YAYINLANACAK
Öte yandan, 2. Lig Beyaz Grupta sezonun ilk maçı olan ve grubun en önemli maçlarından birisi konumundaki Ispartaspor – Amedspor maçı TRT Kürdi kanalından naklen yayınlanacak.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °