Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

17 Maddenin Plan Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesi üzerine Başkan Başdeğirmen; Size Uyumak Yok!

17 Maddenin Plan Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesi üzerine Başkan Başdeğirmen; Size Uyumak Yok!

ISPARTA 5.09.2022 12:16:00 0
17 Maddenin Plan Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesi üzerine Başkan Başdeğirmen;  
Size 
Uyumak 
Yok!
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu ay 23 gündem maddesinin 17’sini Plan ve Bütçe Komisyonuna havale ettiklerini belirterek; “Komisyondaki arkadaşlarımız adeta uyumadan çalışacaklar. Kendilerine şimdiden kolaylıklar diliyorum. Allah kolaylık versin” dedi.
 
Isparta Belediye Meclisinin 2022 Yılı Eylül ayı olağan toplantıları bugün başladı. Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında bugün saat 14.00’de başlayan toplantıda gündemdeki maddelerin tamamı ilgili komisyonlara havale edildi.
TAM 23 MADDE
Son aylarda Belediye Meclis toplantılarının gündem maddeleri sayısı bir hayli arttığı dikkat çekiyor. Zira, daha önceki yıllarda 9 ila 12 madde arasında değişen gündem maddeleri bugünkü toplantıda tam 23 maddeye ulaştı.
GÜNDEMİN YÜKÜ PLAN
BÜTÇE KOMİSYONUNDA
Bugünkü meclisin 23 maddelik gündeminin 17’si Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken, 5’i İmar Komisyonuna ve 1’i de İsim Komisyonuna havale edildi.  
BAŞDEĞİRMEN; “O KOMİSYONUMUZUN
İŞİ GERÇEKTEN ÇOK YOĞUN”
Toplantıda gündem maddelerini tek tek okuyup, ilgili komisyonlara havale eden Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu ay Plan ve Bütçe Komisyonunun gerçekten yoğun bir çalışma sürecinin beklediğini belirterek; “23 Gündem maddesinin 17’sini Plan ve Bütçe Komisyonuna havale ettik. Komisyondaki arkadaşlarımız adeta uyumadan çalışacaklar. Kendilerine şimdiden kolaylıklar diliyorum. Bugünden çalışmaya başlamaları lazım ki, Cuma güne kadar 17 madde ile ilgili raporlarını hazırlayıp Cuma günkü toplantıda meclise sunabilsinler. Allah kolaylık versin” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °