Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği; Piknikte Buluştu

15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği; Piknikte Buluştu

ISPARTA 18.08.2020 08:53:00 0
15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği; 
Piknikte
Buluştu
Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği üyeleri piknikte buluştu. Dernek Başkanı Ramazan Çapan; “Üyelerimiz ve ailelerine güzel bir gün yaşatmak için bu piknik etkinliğini düzenledik” dedi.  
 
Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz hafta sonu Gölcük Tabiat Parkı’nda Birlik – Beraberlik Pikniği etkinliği düzenledi. Dernek üyelerinin yanı sıra ailelerinin de katılımıyla gerçekleşen piknik renkli görüntülere sahne oldu. Piknikte dernek üyeleri ve aileleri doyasıya eğlenerek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
ÇAPAN; “EMEĞİ GEÇEN
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Düzenlenen etkinlikle ilgili medya32’ye açıklamada bulunan Isparta 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çapan şunları söyledi; “Bilindiği gibi Koronavirüs pandemisi nedeniyle ülke ve şehir olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İnsanlar aylarca evden dışarı çıkmadı. 1 Haziran’da başlayan ‘Normalleşme’ süreci çerçevesinde biz de böyle bir piknik etkinliği düzenlemeyi uygun bulduk. Pikniğimiz yaklaşık 50 üyemiz ve ailesinin katılımı ile gerçekleşti. Şehrimizin meşhur doğa ve tabiat harikası olan Gölcük mesire alanında güzel havada üyelerimiz ve ailelerinin moral motivasyonu yükseltmek adına etkinlik oluşturduk. Tüm katılımcıların mutlu olduğu pikniğimiz için destek veren, katılan kısacası emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.  
 

Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °