Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

15. Bölge Isparta Eczacı Odası’ndan; Başkan Başdeğirmen’e Ziyaret

15. Bölge Isparta Eczacı Odası’ndan; Başkan Başdeğirmen’e Ziyaret

ISPARTA 2.11.2021 21:36:00 0
15. Bölge Isparta Eczacı Odası’ndan; 
Başkan 
Başdeğirmen’e
Ziyaret
15. Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolat ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ettiler.
 
Söz konusu ziyarete; 15. Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolat’ın yanı sıra, Oda Yönetim Kurulundan Genel Sekreter Ecz. Ahmet Burak Deniz, Sayman Ecz. S. Mustafa Güreşir, Ecz. Havva İnce ve Ecz. İsmail Demir katıldı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN
YÖNETİME BAŞARI DİLEĞİ
 Ziyarette, Bölgenin yerel sorunları ve mesleki konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının yanı sıra; 4 – 5 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılan Olağan Genel Kurulunda yeniden seçilen Yönetim Kurulu üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kendilerine başarı dileklerini iletti.
BAŞDEĞİRMEN; “KORONAVİRÜS
PANDEMİSİNDE ECZACILAR
CANLA – BAŞLA ÇALIŞTI”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyarette yaptığı konuşmada; “15. Bölge Isparta Eczacılar Odası Yönetim Kurulu ve Eczacılarımız, Koronavirüs salgını boyunca ve Çandır yangını sırasında canla – başla çalışmışlardır. Kendilerine yaptıkları özverili bu çalışmalardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.  
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Ziyarette yapılan konuşmaların ardından ziyaret, karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °