Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

15. Bölge Isparta Eczacı Odası’nda Kongre Günü; Tüm Raporlar Oy Birliği ile Kabul Edildi

15. Bölge Isparta Eczacı Odası’nda Kongre Günü; Tüm Raporlar Oy Birliği ile Kabul Edildi

ISPARTA 4.09.2021 18:21:00 0
15. Bölge Isparta Eczacı Odası’nda Kongre Günü; 
Tüm Raporlar
Oy Birliği ile 
Kabul Edildi
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Eczacılar Odası’nda olağan kongre başladı. Kongrenin bugünkü bölümünde Yönetim Kurulu Çalışma ve Hesap Raporları, Denetleme Kurulu Raporu, Çalışma ve Hesap Raporları ile Denetleme Kurul Raporları üyelerin bilgisine sunularak oy birliği ile kabul edildi. Kongrenin yarınki bölümünde ise organ seçimleri gerçekleştirilecek.
 
15. Bölge Isparta Eczacılar Odası'nın seçimli olağan genel kurulu 3 Eylül Cuma yani dün saat 14.00'te oda binasının bulunduğu İstanbul yolu üzerindeki Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Kampüsü beşinci katındaki adresinde başladı. Ancak, kongrede ilk gün çoğunluk sağlanamaması nedeniyle 4 Eylül Cumartesi günü yani bugün aynı yer ve saatte bu defa çoğunluk aranmaksızın yapıldı.
RAPORLAR TEK TEK OKUNDU VE…
Kongrenin bugünkü bölümünde; Yönetim Kurulu Çalışma ve Hesap Raporları, Denetleme Kurulu Raporu, Çalışma ve Hesap Raporları ile Denetleme Kurul Raporları kongrede tek tek okunarak üyelerin bilgisine sunuldu. Bugün saat 14.00’te başlayan kongreye; Türk Eczacılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Saygın Garğın ve Oda Başkanı Esra Nemli Kurtbolat ile Oda üyeleri katıldı.
DİVAN BAŞKANLIĞI GİZLİ OY AÇIK
TASNİF YÖNTEMİYLE BELİRLENDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede ilk olarak Oda Başkanı Esra Nemli Kurtbolat bir konuşma yaptı. Ardından, kura ile üç kişilik tasnif kurulu belirlendi ve bu tasnif kurulu gizli oy açık tasnif yöntemiyle yapılan Kongre Başkanlık Divanı’na seçilenlere verilen oyları saydı. Bu doğrultuda; Divan Başkanlığına Eczacı Mustafa Başer, Divan Başkan Yardımcılığına Eczacı Levent Kalkır, Yazmanlıklara ise Eczacı Sultan Kuş ve Eczacı Selcen Çetin seçildiler.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Kongrede daha sonra sırasıyla; Yönetim Kurulu Çalışma ve Hesap Raporları ile Denetleme Kurulu Raporları tek tek okunarak genel kurul üyelerinin onayına sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. 2021 - 2022 Yılı Tahmini Bütçe okunarak onaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.
SEÇİME KATILACAK
ADAYLAR BELİRLENDİ
Kongre; dilek ve temennilerin ardından seçime katılacak adayların belirlenmesi ile sona erdi.
YARIN SEÇİMLER VAR
Kongrenin yarınki bölümünde ise  seçimler gerçekleştirilecek. Saat 09.00'da başlayacak seçimler saat 17.00'de tamamlanacak. Kongrede Oda Başkanı Esra Nemli Kurtbolat’ın dışında Başkanlık için aday çıkmadığı ve Kurtbolat’ın kongredeki seçimlere tek aday olarak gireceği öğrenildi.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °