Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

15. Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolat; Dünya Eczacılar Günü Kutlu Olsun…

15. Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolat; Dünya Eczacılar Günü Kutlu Olsun…

ISPARTA 25.09.2021 14:03:00 0
15. Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolat; 
Dünya 
Eczacılar Günü 
Kutlu Olsun…
15. Isparta Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Esra Nemli Kurtbolat, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Dünya Eczacılar Günü 2009 yılından bu yana tüm dünyada ortak olarak kutlanıyor. Uluslararası Eczacılık Federasyonu’nun kuruluş günü olan 25 Eylül, Dünya Eczacılar Günü olarak kutlanıyor.
BAŞKAN ESRA
KURTBOLAT’TAN
KUTLAMA MESAJI
15. Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolat, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
KURTBOLAT; “25 EYLÜL DÜNYA
ECZACILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Başkan Kurtbolat mesajında; “Uluslararası Eczacılık Federasyonu’nun kuruluş günü olan 25 Eylül’ü Dünya Eczacılar Günü olarak kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
“EN KOLAY ULAŞILABİLEN
SAĞLIK ÇALIŞANLARIYIZ”
2009 yılından bu yana tüm dünyada ortak bir şekilde kutlanan bu gün ile sağlık sisteminde mesleğimizin ve meslektaşlarımızın önemi görünür hale geliyor, sorunları ve bu sorunların çözümleri konuşuluyor. En kolay erişilebilen sağlık çalışanları olarak bu önemli mesleği icra etmenin gururu ve sorunlarımızın çözümünün sağlık sistemini de daha iyiye götüreceğinin inancıyla tüm meslektaşlarımızın Dünya Eczacılar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °