Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

14 Mayıs’ta Her Şey ‘İyi’ Olacak

14 Mayıs’ta Her Şey ‘İyi’ Olacak

SİYASET 16.04.2023 11:09:00 0
14 Mayıs’ta Her  Şey ‘İyi’ Olacak

İYİ Parti Isparta Teşkilatı Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. İl Başkanı Büyükçam; “Vatandaşlarımız bizzat kendileri bize iktidara gelmenize az kaldı diyorlar, sahadaki tablo çok iyi” şeklinde konuştu.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi sahada çalışmalara ağırlık veren İYİ Parti Milletvekili Adayları çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda. Seçim çalışmaları çerçevesinde Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret eden İYİ Partililer bu doğrultuda Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret ederek seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verdiler. Ziyarette İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi, Milletvekili Adayları Aylin Cesur, Prof. Dr. Timuçin Kodaman, İsmet Yılmaz ve Faruk Torun, Partinin Kadın Kolları temsilcileri ve diğer partililer hazır bulundu. 

“YOĞUN BİR ŞEKİLDE 

SAHADA ÇALIŞIYORUZ”

Ziyarette ilk olarak İYİ Parti Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Dr. Aylin Cesur konuştu. Cesur, Isparta Gazeteciler Cemiyetini ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Bugün Isparta’daki Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu çerçevede bizim gözümüz kulağımız olan ve çok değer verdiğimiz ve her zaman bizlere destek olan Isparta Basınını temsilen Isparta Gazeteciler Cemiyetimizi ziyaret ediyoruz. Öncelikle Cemiyet Başkanımız Mustafa Baş’ın şahsında tüm basın çalışanlarımıza bizlere 5 yıldır vermiş oldukları destekten dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Biz 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Şimdi buradan şunu söylemek istiyorum, 6’lı masanın oluşumundaki en büyük sebeplerden biri Türkiye’nin hızlı bir şekilde tekrar parlamenter sisteme geçmesini sağlamaktır. İnşallah bunu kısa sürede başarmayı hedefliyoruz. Diğer acil konulardan birisi de malumunuz olduğu üzere ülkemiz büyük bir deprem felaketi yaşadı, çadırlarda yaşayan binlerce vatandaşların biran evvel  kalıcı konutlara geçişlerinin hızlandırılması ve  sağlanması gerekiyor. Bunlarla ilgili inşallah iktidara geldiğimizde gerekli yasal düzenlemeleri acilen yapıp bu sorunları kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.

İYİ Parti Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur, seçim çalışmaları çerçevesinde Isparta’yı karış karış gezdiklerini belirterek, “Dün Yedişehitler Cuma Pazarında, Cumhuriyet Caddesinde, 113. Cadde ve çarşı ziyaretleri yaptık, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla görüştük. Vatandaşlarımız bizzat kendileri bize az kaldı diyorlar, sahadaki tablo çok iyi.  Biz yıllardır Isparta’nın köy, köy, belde belde, ilçe ilçe  ziyaret ederek sorunlarını Meclise taşıdık, taşımaya da devam edeceğiz. Ancak biliyorsunuz ki sorunların çözümü için iktidar olmamız lazım, inşallah 14 Mayıs’ta iktidara gelerek Meclise taşıdığımız sorunlara ürettiğimiz projelerle çözüm bulacağız, bunun gayreti içerisinde olacağız. Türkiye’nin en büyük sorunlarından birisi de maalesef özgürlükler konusudur. Türkiye maalesef insanların söylemlerinden dolayı  cezalandırıldığı bir ülkeye döndü, örneğin basın özgürlüğü konusunda Türkiye kan kaybediyor. İnşallah biz iktidara geldiğimizde bunlar tamamen sona erecek, basın daha özgür olacak, insanlar konuşmaktan çekinmeyecek ve korkmayacak, basın istediğini yazabilecek. Biz iktidara gelince yerel basının daha da kalkınması ve gelişmesi noktasında gerekli yasal düzenlemeleri hayata geçireceğiz, destek projelerimizi hayata geçireceğiz. Ben bu nedenle tekrar Isparta Basınına bizlere 5 yıldır vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bizleri  ağırladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

İyi Parti’nin diğer Milletvekili Adayları da yaptıkları konuşmalarda basının önemine dikkat çekerek, kendi iktidarları döneminde Yerel Basının daha çok destekleneceğini ve basının daha özgür olacağı mesajını verdiler. 

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretten dolayı tüm İYİ Parti Milletvekili Adaylarına ve parti yöneticilerine teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

 

 


Anahtar Kelimeler: Mayıs’ ‘’ Olacak
Salı 27.2 ° / 13.9 °
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °