Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

146 Öğrenci kıyasıya yarıştı: 24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası

146 Öğrenci kıyasıya yarıştı: 24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası

ISPARTA 24.11.2019 16:25:00 0
146 Öğrenci kıyasıya yarıştı: 
24 Kasım 
Öğretmenler Günü 
Satranç Turnuvası
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şubesi işbirliğinde İlk ve ortaokul öğrencileri arasında ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ Satranç Turnuvası düzenlendi.
 
24 - 25  Kasım Cumartesi ve Pazar günleri Işıkkent Spor Salonunda Ödüllü 24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası gerçekleştirildi.
TURNUVAYA EĞİTİM
BİR – SEN DESTEK VERDİ  
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şubenin İşbirliği ile düzenlenen turnuvaya Isparta il sınırları içindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrenciler katıldı.
TURNUVAYA 146
ÖĞRENCİ KATILDI
Türkiye Satranç Federasyonu Isparta İl Temsilciliğinin organize ettiği turnuvaya 201 öğrenci kayıt yatırdı ve 146 öğrenci katıldı. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Işıkkent Kapalı Spor salonunda yapılan satranç müsabakaları kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Türkiye Satranç Federasyonu il Temsilcisi Isparta İl Temsilcisi 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak turnuvayı başlattı.
ARSLAN; “EĞİTİME
DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Işıkkent Spor Salonunda dün saat 10.00’da yapılan Turnuvanın açılış töreninde bir konuşma yapan Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Hüseyin Arslan; “Bugün burada bizleri bugünlere getiren, eğiten öğretmenlerimiz için toplanmış bulunuyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyorum.
Biz Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şubesi olarak bu turnuvaya verdiğimiz destek gibi sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz. Son olarak geçtiğimiz günlerde Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam – Hatip Ortaokulumuza Z Kütüphane yaptırarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Bu ve bugün gibi desteklerimiz sürecek” dedi.
ÖDÜLLERİ VERİLDİ
İki gün süren turnuvanın sonunda ise dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
 




Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °