Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

‘12 yıllık başarısızlıklarını kapatmaya çalışıyorlar’

MHP İl Başkanı Yalçın’ın ‘Isparta’dan bihaber Meclis üyeleri var’ sözüne AK Partili Belediye Meclis Üyesi Salim Güntaç’tan sert tepki geldi.

SİYASET 13.05.2016 07:41:00 0
‘12 yıllık başarısızlıklarını kapatmaya çalışıyorlar’
MHP İl Başkanı Yalçın, AK Partili Belediye Meclis üyelerine kastederek ‘Isparta’dan bihaber Meclis üyeleri var’ demişti. AK Partili Belediye Meclis Üyesi Salim Güntaç, Yalçın’a sosyal medya hesabı üzerinden sert yanıt verdi. Güntaç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Siyaset anlayışını millete hizmet üzerine bina etmiş Ak Parti kadroları, Anadolu topraklarına 14 yıldır sağanak sağanak hizmet yağdırmaktadır. Bu hizmet sağanağından Isparta’yı mahrum edip kendi hayalleri çerçevesinde şehrimizi ucubeler şehri haline getirmeyi hizmet zannedenler, olmayan varlıklarını ve yetkilerini sözüm ona emekliye ikram edenler Ak Parti’nin özellikle son dönemde şehrimize yapmakta olduğu hizmetleri sahiplenme yarışına girerek bugüne değin Isparta’ya gelen yatırımları daha önce nasıl engellediklerini kamufle edip bizlerin samimiyetini sorgulayarak suçu Ak Parti Belediye Meclis Üyelerine atıp, geçmişteki 12 yıllık başarısızlığını kapatmaya çalışıyorlar.
ISPARTA’NIN MENFAATLERİNİN YANINDA YER ALIYORUZ
Şahsım ve arkadaşlarım seçildiğimiz günden bugüne Ak Parti meclis üyeleri olarak elimizden geldiğince doğruların Isparta menfaatlerinin yanında, yanlışların ve şahsi fantezilerin karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kimse bizden paralel yapı ile irtibatı aşikar olan bir firmanın Isparta’nın bağrına sapladığı ITKM hançerini sökemeyen paralel yapının üç beş oy uğruna oyuncağı olmuş seçim çalışmalarında bir yurt açılışından diğerine koşmuş bir anlayışı eleştirmememizi beklemesin.
ISPARTA’YA BAŞARIYMIŞ GİBİ LANSE EDENLERİ ELEŞTİRMEMEMİZİ BEKLEMESİN!
Kimse bizden İstanbul’da %103,4 Ankara’da %99 Kayseri’de %86 bütçe gerçekleştirme oranları varken Isparta’daki %62,39 lük gerçekleştirme oranını Isparta’ya başarıymış gibi lanse edenleri eleştirmememizi beklemesin! Kimse bize Türkiye’deki hemen hemen bütün belediye şirketleri bilanço ve mizanlarını çarşaf çarşaf açıklarken belediye şirketlerinin bilançolarını açıklama cesaretini bile gösteremeyen bir belediye yönetimini eleştirmememizi beklemesin!
BİZLERDE ASLOLAN İSTİŞAREDİR
Gerek uyum, uzlaşı ve hizmetlerin sürdürülebilirliği gerekse belediye yönetiminin yapmış olduğu hatalar ve yanlışlıkların dile getirilmesi noktasındaki açıklamalarımıza ve bütün gerçekleri tüm yalınlığıyla halkımıza aktarmamıza Ak Parti’nin parti hiyerarşisi karar verir ve bizler de partimizin bizlere tevdi ettiği her görevi Isparta menfaatleri doğrultusunda gerçekleştirme gayreti ile elimizden geleni yaparız. Bizlerde aslolan istişaredir. Kendi siyasi partilerindeki fitne ve karışıklıkları partimize transfer etmeye çalışanlar Ak Parti ailesinin ne denli büyük sağlam bir yapı olduğunu hala daha idrak edemeyenlerdir.
ISPARTA’NIN DOĞRULARININ HER ZAMAN YANINDAYIZ OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ
Sayın MHP il başkanının Ak Partili meclis üyelerinin eylem ve söylemlerine karışma yetkisini hangi sıfatla kendisinde bulduğunu merak etmekteyiz? Kaldı ki belediye ile alakalı mevzularda belediye başkanın doğrudan muhatabı Ak Parti belediye meclis üyeleridir bizlerinde muhatabı belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dır. Sayın MHP il başkanı kusura bakmasın daha önceden de yaptığımız gibi Isparta’nın doğrularının her zaman yanındayız olmaya da devam edeceğiz ancak yanlışlarınızın da yanında olmayacağız ve bu yanlışları da dile getirmekten bir saniye bile imtina etmeyeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °