Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

MÜSİAD – İŞKUR işbirliğinde; Kısa Çalışma Ödeneği Masaya

MÜSİAD – İŞKUR işbirliğinde; Kısa Çalışma Ödeneği Masaya

EKONOMİ 6.04.2020 20:49:00 0
MÜSİAD – İŞKUR işbirliğinde; 
Kısa 
Çalışma 
Ödeneği 
Masaya
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, genel merkez katılımcıları ile birlikte Isparta MÜSİAD üyeleri ile online toplantı yaptılar. Toplantıda İşkur nezaretinde yürütülen ve içinde bulunduğumuz ‘mücbir sebep’ dolayısıyla iş dünyasına sunulan ‘Kısa Çalışma Ödeneği’ hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
 
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimizde Koronavirüs salgını karşısında iş hayatının sekteye uğramaması için bir dizi önlem alındı. Bu önlemler kapsamında hayata geçirilen ‘Kısa Çalışma Ödeneği’nin nasıl kullanılacağı, kimlerin nasıl yararlanacağı soruları da sıkça sorulmaya başlandı.
 
İşte bu soruları birinci derece muhatap kurum olan İşkur’la yaptığı online toplantıda MÜSİAD Isparta Başkanı Yalçın Baysan, cevap aradı. Toplantıda soruları İşkur Müdür Yardımcısı Mustafa Höke ve Uzman Sedef Öksüz yanıtladı. Toplantıya Isparta’dan Müsiad üyelerinin yanısıra MÜSİAD Genel Merkezi’nden Yerel Üst Kurulu Başkanı Ahmet Şekerli, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Abalı ve Yerel Komitesi 2. Bölge üyesi Ahmet Güler de eşlik etti.
 
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °