Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

EYT Son Dakika Sızdırıldı İşte Herkesin Konuştuğu Senaryo! “EYT Son Durum” EYT Erken Seçim Öncesinde Çıkacak!

EYT Son Dakika Sızdırıldı İşte Herkesin Konuştuğu Senaryo! “EYT Son Durum” EYT Erken Seçim Öncesinde Çıkacak!

EKONOMİ 24.08.2021 20:19:00 0
EYT Son Dakika Sızdırıldı 
İşte Herkesin Konuştuğu Senaryo! “EYT Son Durum”
EYT Erken 
Seçim Öncesinde 
Çıkacak!
Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT hakkında son dakika kulis bilgisi az önce sızdırıldı. EYT son dakika haberleri olarak deşifre edilen gelişmeye göre; erken seçim öncesinde hükümetin en büyük kozu EYT olacak. 2022’de yapılacak erken seçimi ilk turda kazanmak isteyen hükümetin EYT için düğmeye bastığı başkent kulislerinde konuşulmaya başladı. İşte siyaset arenasında konuşulanlar.
 
EYT SON DAKİKA SIZDIRILDI: “EYT
ERKEN SEÇİM ÖNCESİNDE ÇIKACAK”
EYT haberleri merak ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar, gözü kulağı haberde bekliyor ve sürekli EYT son dakika haberleri taraması yapıyorlar. Herkesin gözü kulağı gelecek güzel haberlerde; EYT çıkacak mı müjdesi bekleniyor. Çok sayıda vatandaş, emeklilik hakkını kazanmasına rağmen, prim borçlarını ödemesine rağmen emekli olamıyor ve emeklilikte yaşa takılıyor. Yüz binlerce insan ve devlet memuru, EYT’nin çıkmasını dört gözle bekliyor. Yaş kriterine takılmadan emekli olmak isteyenler, mağduriyeti bitirmek istiyor. Kulisler hiç olmadığı kadar hareketlendi. Bu kez olacak gibi. İşte detaylar.
 
 Emeklilikte Yaşa Takılanlar büyük müjde için geri sayıma başladı. Bir umutla yıllardan beri EYT son dakika bugün ne oldu diye araştırma yapan EYT’liler, EYT müjdeli haber son dakika bugün sorgulaması yapıyor. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde bir Finlandiya Modeli’nden bahsedilmişti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ise bunu beğenmemişti. Maaş kesintisiyle emeklilik hakkını da sineye çekmeye hazır olan mağdurlar, EYT son dakika bugün ne oldu 2021 araştırmasına devam ediyor.
 
EYT son dakika yorumları merakla takip edilirken; geçmişin aksine ilk kez artık sona gelindiği konuşuluyor. Hükümetin EYT’yi “Müjdeler var yurdumun taşına toprağına” duyurması isteniyor. EYT son dakika bugün 2021 yılında merakla bekleniyor. Erken seçim öncesinde iktidarın elindeki en büyük koz Emeklilikte Yaşa Takılanlar oldu. Bu kararın alınmasıyla ülke tam anlamıyla bayram yerine döner. Resmi Gazete EYT son dakika haberleri çıkmasıyla iktidarın en az 10 puan oy kazanacağı ve ilk turda seçimi kazanacağı yorumları yapılıyor. Peki, nasıl bir taslaktan söz ediliyor?
 
EYT son dakika haberleri beklenirken, son olarak çıkan Yargıtay kararına göre; kıdem tazminatı için sigorta süresi ile prim günü yeterli sayıya ulaşması halinde kabul edilecek. Bu kararın EYT için de emsal kabul edileceği, EYT düzenlemesinin önünü açtığı ve bu yönüyle “tarihi karar” olduğu söyleniyor.  

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °