Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz 12 kg mutfak tüpü fiyatları; Tüpe Bir Zam Daha Geldi!

Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz 12 kg mutfak tüpü fiyatları; Tüpe Bir Zam Daha Geldi!

EKONOMİ 27.07.2022 11:30:00 0
Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz 12 kg mutfak tüpü fiyatları; 
Tüpe Bir 
Zam Daha
Geldi!
Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için ihtiyaç duyduğu araçlar arasında yer alan mutfak tüplerine zamların ardı arkası kesilmek bilmedi. Mutfak tüplerine bir güncelleme daha geldi. Mutfak tüplerine bir güncelleme daha geldi! Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz 12 kg mutfak tüpü fiyatları.
 
Mutfak tüplerine bir güncelleme daha geldi! Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz 12 kg mutfak tüpü fiyatları - Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için ihtiyaç duyduğu araçlar arasında yer alan mutfak tüplerine zamların ardı arkası kesilmek bilmedi. Mutfak tüplerine bir güncelleme daha geldi. Gelen zammın ardından ise vatandaşlar 12 kg mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu araştırmaya başladı.
Ayda 2 - 3 kez fiyatı değişen ürünler arasında yer alan mutfak tüpleri gaza gelen zamlar sonrasında değişkenlik gösteriyor. Gaza gelen indirim ile birlikte tüpgaz fiyatları düşerken artması durumunda ise tüpgaz fiyatları da artışa geçiyor. Buna göre ise en son gelen zam sonrasında mutfak tüpleri ne kadar oldu araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!
 
Türkiye'de en fazla tercih edilen tüpgaz markaları arasında yer alan Aygaz gelen son zam sonrasında 12 kg mutfak tüpü fiyatı Ankara'da 311 TL'ye yükseldi.
İstanbul'da 12 kg mutfak tüpü fiyatları 315 TL'ye yükselirken İzmir'de ise 312 TL'ye yükseldi.
İpragaz 12 kg mutfak tüpü fiyatları
 
İpragaz markalı tüp fiyatları da güncellendi. Buna göre ise en son 14 Temmuz'da gelen zamlar yurtdun dört bir tarafında geçerli olmaya başladı. Buna göre ise İpragaz markalı 2 kg piknik tüpü 61,50 TL'ye yükseldi. 12 kg ev tüpü 305,50 TL'ye yükseldi.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °