Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yılmaz Şener öğrencilerinden harika projeler

​Yılmaz Şener İlkokulu tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Ufuk Ötesi Bilim ve Proje Sergisi' 82 adet proje yer aldı.

EĞİTİM 15.05.2017 07:07:00 0
Yılmaz Şener öğrencilerinden harika projeler
Yılmaz Şener İlkokulu tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Ufuk Ötesi Bilim ve Proje Sergisi"  IYAŞ PARK AVM'DE açıldı.
Öğrencileri bilim ve proje kültürüne alıştırmak adına düzenlenen ve her yıl gelişerek büyüyen proje, açıldı. Hafta sonunda da açık kalan sergide 114 öğrenci tarafından hazırlanan toplam 82 adet proje yer aldı. Öğrencilerin tasarladığı bilimsel ve sanatsal projeler davetlileri adeta büyüledi. 
IYAŞ PARK AVM'DE yapılan serginin açılış kurdelesi; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hacı İbrahim Berkil, Okul Müdürü Ali Solmaz, Okul Aile Birliği üyeleri tarafından kesildi. 
Okul Müdürü Ali Solmaz, öğrencilerin talebi üzerine başlanılan sergide her dönem hedef yükselttiklerini söyledi. Öğrencileri proje kültürüne alıştırmak istediklerini kaydeden Solmaz, gelişen dünyada araştırma ve geliştirme bilincini küçük yaşlarda yerleştirmek istediklerini dile getirdi.
Sergi sonunda tüm öğrenciler madalyayla ödüllendirildi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °