Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yılmaz Şener İlkokulunda; KARNE HEYECANI

Yılmaz Şener İlkokulunda; KARNE HEYECANI

EĞİTİM 17.01.2020 11:56:00 0
Yılmaz Şener İlkokulunda; 
KARNE 
HEYECANI
Isparta’da eğitim gören 82 bin öğrenci 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim yılını tamamlayarak karnelerini aldılar. Karne heyecanı yaşanan okullardan birisi de Yılmaz Şener İlkokulu oldu. İlk defa karne alan öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu yüzlerinden okundu.
  
Konu ile ilgili olarak bugün saat 11.00’te Okulda karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.
OKUL MÜDÜRÜ SOLMAZ; “BU
TATİL SİZİN HAKKINIZ”
Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Ali Solmaz; “Bugün karnesini alan öğrencilerimizin önünde iki haftalık bir tatil dönemi var. Tatil döneminde verimli bir şekilde geçirmelerini temenni ediyorum. Karnedeki notlarla velilerimiz öğrencilerimizi yargılamasınlar. Onları suçlamadan doğru yolu göstererek yönlendirin. Öğrencilerimize tavsiyem bol bol kitap okuyun. Gezin, dolaşın, eğlenin tatil sizin tatilinizdir” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZE EMEK VERE
ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLUYORUM”
Okul Müdürü Solmaz, konuşmasının devamında; “2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılı okulumuz için oldukça başarılı ve verimli bir yıl olmuştur. Eğitimde kalitenin arttırılması adına çalışmalarımız artarak devam edecektir. Öğretmenlerimizin, geleceğimizi şekillendirecek olan evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da özveri ile yürüttükleri tüm çalışmalarını ve azimlerini takdir ediyor gayretlerini yürekten destekliyorum. Karnelerindeki notlar ne olursa olsun hepsi bizim için önemli ve ayrı birer değer olan öğrencilerimize mutlu ve sağlıklı tatiller diliyorum” dedi.
  1. SINIFLAR İLK KARNELERİNİ ALDI
Karne dağıtım töreninde yapılan konuşmaların ardından ayrıca, sınıflar arası kitap okuma etkinliğinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Okul Müdürü Ali Solmaz, başarılı öğrencilere madalyalarını takarak öğrencileri, öğretmenlerini ve velileri tebrik etti. Veliler ve öğrenciler de öğretmenlerine teşekkür etti. Karne dağıtımında öğrencilerin oldukça sevinçli çok heyecan oldukları gözlenirken, özellikle 1. Sınıf öğrencileri daha çok heyecanlıydı. Çünkü, onlar ilk karnelerini almanın mutluluğunu yaşadılar.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER…
Yılmaz Şener İlkokulundaki karne töreni; okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. / Hatice Kübra ÇOLAK
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °