Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yetenekli Öğrenciler İçin Müjde Spor Lisesi Yetenek Sınavları için; Kayıtlar Başladı

Yetenekli Öğrenciler İçin Müjde Spor Lisesi Yetenek Sınavları için; Kayıtlar Başladı

EĞİTİM 17.06.2020 07:17:00 0
Yetenekli 
Öğrenciler 
İçin Müjde
Spor Lisesi Yetenek Sınavları için; 
Kayıtlar
Başladı
Isparta Spor Lisesi’nde yetenek sınavları için başvurular başladı. Yetenek sınav kayıtları 15-29 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Pandemi sürecinden dolayı öğrencilere randevu verilirken sınavlar gruplar halinde olacak. Sınavlar ise 1-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.
 
Bu sene sınav merkezi olarak yapılacak. Tüm Türkiye’de aynı parkurlar olacak. Koordinasyon parkuru voleybol-futbol-hentbol ve basketbol branşlarından oluşacak. Bunun yanı sıra dayanıklılık koşusu olan mekik parkuru durarak yatay sıçrama öne  doğru  ve ritim uygulaması  sınavı var.
KONTENJAN 30 KİŞİ ARTTI
50 puanı barajını  geçen sporcular  sıralamaya girecek. Bu sene  kontenjan 60 kişiden  90 kişiye  çıktı.
Başarılı olan sporcular öncelikle kendi başvuru yaptığı okulu tercih edecek sonra kontenjan varsa  diğer  spor  liselerini tercih  edebilecek. Ayrıca Federasyon ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden alınacak öğrencilerin sporcu özgeçmişine göre de artı puan verilecek.
KENDİNE GÜVENEN ÖĞRENCİLER
HAYDİ YETENEK SINAVINA
Isparta Spor Lisesi Müdürlüğü, yetenekli ve kendi güvenen öğrencileri okulun sınavlarına bekliyor. Ayrıntılı bilgi için 0246 232 85 77 nolu telefon ve http://ispartasporlisesi.meb.k12.tr/ adresinden bilgi alınabilir.

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °