Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SON DAKİKA HABER YKS 2022 – Üniversite Taban Puanları ve Kontenjanları Açıklandı; İşte SDÜ ve ISUBÜ’nün Taban Puanları

SON DAKİKA HABER YKS 2022 – Üniversite Taban Puanları ve Kontenjanları Açıklandı; İşte SDÜ ve ISUBÜ’nün Taban Puanları

EĞİTİM 20.07.2022 09:19:00 0
SON DAKİKA
HABER 
YKS 2022 – Üniversite Taban Puanları ve Kontenjanları Açıklandı; 
İşte SDÜ ve 
ISUBÜ’nün 
Taban Puanları
YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından 2022 üniversite taban puanları ve kontenjanları da belli oldu. Peki, Isparta üniversiteleri olan Süleyman Demirel Üniversitesi ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin öğrenci taban puanları ne oldu. Bu sorunun yanıtı haberimizde….
 
YKS Üniversite taban puanları, merakla beklenen YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk araştırılan konulardan biri oldu. Milyonlarca öğrenci 2022 üniversite taban puanlarını sorguluyor. Peki, YKS tercihleri ne zaman yapılacak? Üniversite taban puanları ve kontenjanları belli oldu mu? Bu yıl baraj puanlarının kaldırılmasıyla YKS tercihleri ne zaman ve nasıl yapılacak? Sınava girenler hedeflediği üniversitelerin kontenjanları, başarı sıralaması ile tavan ve taban puanlarına ÖSYM’nin yayınladığı kılavuz üzerinden ulaşabilecek.
İŞTE LİSTE LİSTE 2 YILLIK ÖN LİSANS VE
4 YILLIK LİSANS BÖLÜMLERİ YKS TABAN PUANLARI…
Üniversiteye giriş yapmak isteyen yüzbinlerce aday, 18-19 Haziran’da yapılan YKS oturumlarına katılmıştı. Üç farklı oturumla gerçekleşen ve merakla beklenen sınavın sonuçları ÖSYM tarafından bugün açıklandı. Sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite sınavına girenler 2022 üniversite taban puanları ve kontenjan durumlarını sorguluyor. Peki, 2022 üniversite taban puanları nereden öğrenilir? Üniversite taban puanları ve kontenjanları belli oldu.
2022 – YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI TABAN PUANLARI VE KONTENJANLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °