Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İHO’na; 7 Güzel Adam Z Kütüphanesi

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İHO’na; 7 Güzel Adam Z Kütüphanesi

EĞİTİM 4.11.2019 10:04:00 0
Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İHO’na; 
7 Güzel Adam 
Z Kütüphanesi
Demirköprü mevkiinde bulunan Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam – Hatip Ortaokulu’nda Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesinin katkılarıyla yapılan ‘7 Güzel Adam Kütüphanesi’ düzenlenen görkemli törenle Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın tarafından açıldı.
 
Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, geçtiğimiz Cuma günü Isparta’ya gelerek bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulundu.
ŞEHİT KOMİSER MUHSİN KİREMİTÇİ
İHO’NA 7 GÜZEL ADAM
Z KÜTÜPHANESİ AÇILDI
Genel Başkan Yalçın, bu doğrultuda Demirköprü mevkiinde bulunan Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam – Hatip Ortaokulu’nda hazırlıkları aylar öncesinde başlayan ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesinin katkılarıyla yapılan ‘7 Güzel Adam Kütüphanesi’ için düzenlenen açılış törenine katıldı.
AÇILIŞ TÖRENİNE
YOĞUN KATILIM
Saat 17.00’de Okulun zemin katında bulunan ve içinde 2 bin 400 kitabı olan Z Kütüphanenin açılış töreni Kur’anı Kerim tilavetiyle başladı. Törene; Genel Başkan Ali Yalçın’ın yanı sıra Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay ve Memur – Sen eski İl Temsilcileri Mustafa Sağlam, Osman Akçil ve İhsan Arıcı ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile Memur – Sen’e bağlı Sendikaların Şube Başkanları, Okul Müdürü Mehmet İslamoğlu, Okul Aile Birliği Başkan ve üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
YALÇIN; “EĞİTİM BİZİM İÇİN
ÇOK ÖNEMLİ BİR UNSUR”
 Açılış töreninde bir konuşma yapan Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye’nin en büyük konfederasyonu olarak eğitime yönelik bu tür çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini belirterek şunları söyledi; “Bizler her zaman eğitimin yanındayız. Sendika olarak sosyal ve kültürel faaliyetleri geniş bir alana yaymak istiyoruz. İşte bugün de Isparta’da böyle bir eğitim hizmeti için bulunuyoruz. Bu güzel projeyi 7 bölgeye ve projeyi 81 vilayete yayacağız. Kitapların tamamı güncel ve özenle seçilmiş kitaplar. Öğrencilerin faydalanabilecekleri kitaplar. Çocuklarımızın başarısına katkı sağlayacaktır. Biraz önce de ifade ettiğim gibi eğitim bir toplum için gerçekten çok önemli bir unsurdur. Eğitimsiz toplum düşünülemez. Bu kütüphanemiz de okulumuz öğrencilerine son derece yararlı olacağına inanıyorum ve bu konuda çalışma yapan Eğitim Bir – Sen Isparta Şubemiz ile diğer emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ
Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın konuşmasının ardından dua yapılarak açılışa geçildi ve Z Kütüphanenin açılış kurdelası Genel Başkan Yalçın ile beraberindekiler tarafından yapıldı. Daha sonra kütüphane gezilerek incelemelerde bulunuldu. Genel Başkan Yalçın, Kütüphanedeki kitap sayısının daha da artırılması için sendika yetkililerine talimat verdi. Tören, açılış onuruna verilen kokteyl ile sona erdi.
İSLAMOĞLU; “EMEĞİ
GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”
Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet İslamoğlu da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, okullarına böyle bir kütüphanenin kazandırılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.
KÜTÜPHANEDE 2 BİN
400 KİTAP BULUNUYOR
Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam-Hatip Ortaokulu zemin katında hizmete açılan ‘Yedi Güzel Adam’ Z Kütüphanesinde Türkçe öğretmenleri gün boyu derslerini işleyebilecekler. Test ve sınavlara hazırlık kitapları hariç 2 bin 400 adet kitabın bulunduğu kütüphanede öğrenciler ödünç kitapta alabilecekler.





Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °