Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İHO’dan; Okul Yararına Kermes

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İHO’dan; Okul Yararına Kermes

EĞİTİM 10.10.2019 06:26:00 0
Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İHO’dan;  
Okul 
Yararına 
Kermes
Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi Ortaokulu, Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından tüm gelirleri okul giderlerinde kullanılmak üzere yardım kermesi düzenlendi.
 
Gülevler Mahallesin Antalya Yolu üzerinde bulunan Okulun bahçesindeki kermeste, ailelerin evlerinde hazırladıkları yiyecekler davetlilere ikram edildi. Çeşitli yiyecek ve tatlılar kermese gelen davetlilerden büyük ilgi gördü. Kermese, başta Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği başta olmak üzere okul içinden ve dışından büyük destek verildi.
İSLAMOĞLU; “EMEĞİ GEÇEN
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kermesten elde edilen gelirlerin tamamının okul giderlerine harcanacağını belirten Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi Ortaokulu Müdürü Mehmet İslamoğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı kısa konuşmada, kermese katılanlara teşekkür etti. Müdür İslamoğlu; “Kermesimize destek veren Okul Aile Birliğimiz ve okul yönetimimiz başta olmak üzere öğretmenlerimize ve yemekleri evlerinde hazırlayarak okulun ihtiyaçlarını giderebilmek için gösterdikleri çabalardan dolayı velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
KERMESİN GELİRİ OKUL
İHTİYAÇLARINDA KULLANILACAK
Müdür İslamoğlu; bu yıl yapılan kermesten elde edilen gelirlerle okulun eğitim öğretim ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.
 

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °