Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Öğrencilere müjde

Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları Isparta Temsilciliği, AIESEC ile 3 kur alan öğrenci yurt dışına ücretsiz çıkartıyor.

EĞİTİM 14.02.2017 08:35:00 0
Öğrencilere müjde
Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları Isparta Temsilciliği’nden çok özel bir çalışma. 5 yıldır alanında rakip tanımayan ve öğrencileri geleceğe hazırlayan Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları Isparta Temsilciliği, adından sıkça söz ettiriyor.
AIESEC  İLE 3 KUR ALANA YURT DIŞI GEZİSİ
Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları Isparta Temsilciliği,  dünyanın ihtiyaç duyduğu nitelikli, uluslararası bakış açısına sahip liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan gönüllü bir öğrenci organizasyonu AIESEC ile yabancı dil bilen öğrencilere özel bir kampanya düzenliyor.
AIESEC  ile 3 kur alana yurt dışı gezisini ücretsiz hediye eden Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları Isparta Temsilciliği, kurslarına öğrencileri bekliyor.
BEMAR KARİYER OKULU VE BRİTİSH TOWN DİL OKULLARI
 ISPARTA TEMSİLCİLİĞİ 5. YILINI KUTLUYOR
                Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları Isparta Temsilciliği Şube Müdürü Şeyma Özer, öğrencileri AIESEC ile öğrencilerin yurt dışına çıkacağının müjdesini verdi.  İngilizce bilen öğrencilerin istediği 126 ülkeden birine gitme şansının olduğunu belirten Özer, “5.yılımızı kutluyoruz. Uzman ekibimizle öğrencilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. AIESEC iye 3 kur alan öğrenci yurt dışına ücretsiz çıkabiliyor. Ayrıca kayıtlarımızda sürüyor. Değişen ve gelişen dünyada yabancı dilin önemi oldukça büykü. % 100 öğrenme garantisiyle kurslarımız sürüyor” dedi.
İLETİŞİM KANALLARI:
Pirimehmet Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Zafer Sokak No: 6 Isparta
(0246) 218 0 900 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °