Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Öğrenci Velileri Okul Bahçesinin Bir An Önce Asfaltlanmasını Talep Ediyor; Okul Tamam Sıra Asfaltta!

Öğrenci Velileri Okul Bahçesinin Bir An Önce Asfaltlanmasını Talep Ediyor; Okul Tamam Sıra Asfaltta!

EĞİTİM 8.11.2020 08:42:00 0
Öğrenci Velileri Okul Bahçesinin Bir An Önce Asfaltlanmasını Talep Ediyor; 
Okul Tamam
Sıra Asfaltta!

Fatih Mahallesinde yapılan 11 derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tamamlanarak eğitim – öğretime hazırlandı. Şimdi sıra okulun bahçesinin asfaltlanmasına geldi. Ancak, Okul Aile Birliği, bu konuda büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade ediyor.
 
11 DERSLİKLİ OKUL 8 AYDA TAMAMLANDI
Fatih Mahallesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun temeli geçtiğimiz Mart ayında atıldı. İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 11 derslikli okul 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak 2020 – 2021 Eğitim - Öğretim yılına yetiştirildi. 
“OKULUN BAHÇESİNE
ASFALT İSTİYORUZ”
 Okulun Okul Aile Birliği yönetimi, okulun tamamlanmasının ardından şimdi okulun bahçesinin asfaltlanmasını talep ediyor. Bu konuda sıkıntı yaşadıklarını ve profedürlerle uğraştıklarını ifade eden yönetim; “Burada çocuklarımız okuyacak. Önümüz kış, eğer okulun bahçesine asfalt dökülmezse çocuklar yağmur – çamurdan okula giremez hale gelecekler. Yetkililerden bu konuda bir an önce çözüm bekliyoruz” dediler.
OKULDA 21 EYLÜL’DE
YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI  
Bilindiği gibi; 24 Ağustos’ta geçici kabulü yapılan ve bir ay gibi kısa sürede gerek Okul Aile Birliği gerekse İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile binanın donanımı tamamlanmış ve okul 21 Eylül’de yüz yüze eğitime başlamıştı.
 
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °