Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Okullara; Personel Alımı İçin Tarih Verdi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Okullara; Personel Alımı İçin Tarih Verdi

EĞİTİM 12.08.2022 20:05:00 0
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Okullara; 
Personel Alımı
İçin Tarih Verdi
Okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı için geri sayımda sona gelinirken Bakan Özer, bu konuda bir son dakika açıklamasında bulundu.
 
Bakan Özer tarih verdi: Okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımları için son dakika açıklaması. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer , 2022 2023 eğitim öğretim yılına 1 ay süre kala okul okul , il il dolaşmaya devam ediyor. İllerde dolaşan Bakan Özer, hazırlıkları tamamlanan, tadilatları yapılan, açıışları düzenlenecek derslikler ile okullarda programlara katılıyor ve açılış törenlerini düzenliyor. İl İl gezen Bakan Özer, buralarda yaptığı açıklamalarda okullara personel alımları konusunda da açıklamalarda bulundu.
 
Bakan Özer yaptığı açıklamada okulların eksiklerinin belirlenmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi için il il ve bölge bölge toplantılar yapıldığını söyledi. Bakan açıklamasında, "17 Haziran'dan bir hafta sonra İstanbul'da tüm okul yöneticilerimizle 2022-2023 eğitim öğretim yılında okulların temizlik, kırtasiye malzemesi, küçük onarımları, büyük onarımları, donatımlarıyla ilgili her türlü ihtiyacını karşılamak üzere çok kapsamlı bir istişare toplantısı yaptık. Bu sembolik toplantımızı daha sonra Ankara'da yaptık, İzmir'de yaptık, Erzurum'da yaptık. Artık her gittiğimiz ilde okul yöneticilerimizle bir araya geliyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Bakan Özer açıklamasının devamında, "Yıllardan beri hükûmetin eğitime bu kadar yatırım yapmasına rağmen sanki Millî Eğitim Bakanlığı okulların ihtiyacını karşılayamıyormuş gibi bir yanlış algıyı ortadan kaldırmak ve okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için her türlü gücümüzün, kapasitemizin olduğunu tüm kamuoyuna duyurmak... 2022-2023 eğitim öğretim yılı başladığı zaman da öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz yepyeni binalara, sorunlara çözülmüş, çok güzel eğitim ortamlarına kavuşsunlar istiyoruz." dedi
BAKAN TARİH VERDİ
Bakan Özer açıklamasının devamında ise okulların ihtiyaçlarının hepsinin 12 Eylül tarihine kadar tamamlanacağını söyledi. Bu açıklamaya göre okullara personel alımı da 12 Eylül'de tamamlanacak ve okullar açılınca personeller işbaşı yapacak.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °