Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Mehmet Köse’de Yeni Eğitim – Öğretim Yılı heyecanı…

Mehmet Köse’de Yeni Eğitim – Öğretim Yılı heyecanı…

EĞİTİM 9.09.2019 15:32:00 0
Mehmet Köse’de 
Yeni Eğitim – Öğretim 
Yılı heyecanı…
Tüm yurtta ve Isparta’da olduğu gibi Mehmet Tönge Mahallesindeki Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu’nda da bugün eğitim – öğretim yılına başlamanın heyecanı yaşandı…
 
TÖRENE BÜYÜK KATILIM
İlköğretim Haftası 2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılı bugün yapılan törenler ve ilk dersle başladı. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki törenin ardından diğer törenler okullarda gerçekleştirildi.
YOĞUN KATILIMLI
VE COŞKULU TÖREN
Bu törenlerden birisi de Isparta’nın en uzak mahallelerinden olan Mehmet Tönge Mahallesindeki Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirildi. Saat 10.00’daki tören oldukça yoğun katılımlı ve coşkulu geçti.
ÇELİK; “YENİ EĞİTİM – ÖĞRETİM
YILI HAYIRLI OLSUN”
Mehmet Köse İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Adnan Çelik, okullarındaki törenle ilgili olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımda; “2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programımızı Isparta Vali Yardımcımız Sayın Ömer Faruk Ateş, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Fahretdin Gözgün, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nejla Bozüyük, Mahalle Muhtarımız Sayın Osman Kınay, Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Özer Gül ve Velilerimizin de katılımı ile gerçekleştirdik. Ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °