Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kabine Toplanıyor Milyonlarca Öğrencinin Gözü – Kulağı Bu Toplantıda; O Borçlar Silinecek Mi?

Kabine Toplanıyor Milyonlarca Öğrencinin Gözü – Kulağı Bu Toplantıda; O Borçlar Silinecek Mi?

EĞİTİM 18.07.2022 06:08:00 0
Kabine 
Toplanıyor 
Milyonlarca Öğrencinin Gözü – Kulağı Bu Toplantıda; 
O Borçlar
Silinecek Mi?
Kabine bugün toplanıyor. KYK kredi borcu düzenlemesi için gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kredilerin geri ödemesine ilişkin çalışmaları toplantıdan sonra açıklaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 3 haftalık aranın ardından bugün toplanacak. Beştepe'deki toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek.
Milyonlarca gencin gözü kulağı KYK kredi borçlarıyla ilgili yapılacak düzenlemede. Hazine ve Maliye Bakanlığı, konuyla ilgili çalışmalarını 2022-2023 akademik yılı güz dönemine yetişecek şekilde tamamladı. Peki, KYK kredi borcu düzenlemesi nasıl olacak?
O SORUNUN CEVABI BUGÜNKÜ KABİNE
TOPLANTISINDA CEVAP BULACAK
Detaylar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası yapacağı 'Millete Sesleniş' konuşmasıyla netlik kazanacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı KYK borçları ile ilgili çalışmaları tamamladı.
TAHIL KRİZİ MASADA
Öte yandan, bugünkü toplantıda Tahıl krizinin çözümü için yürütülen diplomatik temaslar ele alınacak
Toplantıda enflasyonla mücadele konusu da ele alınacak. Yatırım, istihdam ve ihracatı artıracak yeni adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunulacak.
Dış politika da Kabine'nin önemli gündem maddelere arasında. Rusya-Ukrayna savaşının yol açtığı tahıl krizinin çözümü için yürütülen diplomatik temaslar değerlendirilecek. Bu konuda izlenecek yol haritası üzerinde durulacak.
Kabine Toplantısı’nda yurt içi ve sınır ötesinde yürütülen terörle mücadele operasyonlarıyla ilgili son durum değerlendirmesi de yapılacak.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °