Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta'da kapatılan FETÖ okullarına polis şehitlerin ismi verilmesi teklif edildi

Vali Şehmus Günaydın, terör örgütü ile bağlantılı olduğu için kapatılan okullara, Isparta'da görev yapan 3 özel harekat polisinin isminin verilmesinin teklif edildiğini açıkladı.

EĞİTİM 26.07.2016 05:03:00 0
Isparta
Vali Şehmus Günaydın, FETÖ irtibatlı olduğu için kapatılan okullarla ilgili tasarrufun Milli Eğitim Bakanlığı'nda olduğunu söyledi. Okullara Isparta'da görevli 3 özel harekat polisinin isminin verilmesini teklif ettiklerini belirten Günaydın, " Şehitlerimizin adının verilmesi için teklifimizi yaptık. Isparta'da görev yapan özel harekatçı 3 polisimizin şehadeti nedeniyle bu okullardan 3'üne isimlerinin verilmesi için biz önerilerimizi yaptık" dedi.
İşte o şehitler:
- Akif Altay
- Mehmet Karacatilki
- Muhsin Kiremitçi.
                Vali Günaydın, OHAL'in vatandaşların hayatlarında bir kısıtlama yaratmayacağını da belirterek "kesinlikle vatandaşlarımızın hayatlarında kısıtlama yapmak için değil, tam tersi hayatı kolaylaştırmak ve ihanet çetesinin etkilerini süratle ortadan kaldırmak için çıkarılan bir kanundur. Tedbirlerimizi almak zorundayız. Tamamen vatandaşlarımızın, halkımızın yararınadır. Uygulamalar, vatandaşlarımıza zorluk çıkarmak için ortaya konan kurallar değildir" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °