Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu’nun; Zeka Oyunlarındaki Büyük Başarısı

Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu’nun; Zeka Oyunlarındaki Büyük Başarısı

EĞİTİM 7.03.2020 06:41:00 0
Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu’nun; 
Zeka Oyunlarındaki Büyük Başarısı
Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Isparta İl Finali İlkokullar 3 derece elde etti.
 
TURNUVAYA 9 İLÇE
187 ÖĞRENCİ KATILDI
Bu başarıdan dolayı öğrenci ve velileri kutlayan Okul Yönetimi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Protokolü kapsamında Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Isparta İl Finali İlkokullar kategorisinde 9 ilçe 187 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen Turnuvada Okulumuz öğrencileri 3 derece elde etmiştir.

BÖLGE YARIŞMALARINDA
ISPARTA’YI TEMSİL EDECEKLER
Pentago Kategorisinde Elif Erva KEL il 1. si,  Mangala Kategorisinde Yusif Ali Efe GÜLER il 2. si ve Q-Bitz Kategorisinde Berat Yılmaz KUYUCU il 4. lüğü elde etmişlerdir. Okulumuz Öğrenci Elif Erva KEL 7-8-9 Nisan 2020 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonasında Isparta'yı temsil edecektir.
“ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ”
Dereceye giren tüm öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen başta danışman öğretmenlerimiz velilerimiz ve büyük çaba sarfeden öğrencilerimiz tebrik ediyor başarılarının devamını dileriz” denildi.


 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °