Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu’nda; Heyecan Dolu Turnuva

Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu’nda; Heyecan Dolu Turnuva

EĞİTİM 1.12.2019 07:38:00 0
Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu’nda;
Heyecan Dolu Turnuva
Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu’nda Sınıflar arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvada öğrenciler son derece heyecanlı bir şekilde sınıflarını temsil ettiler. Okul yönetimi başarılı olan öğrencilere madalya ve belgelerini vererek onları tebrik etti.
 
Işıkkent Mahallesinde bulunan ve sosyal, sportif konularda kazandığı başarılarla dikkat çeken Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu yönetimi yeni bir uygulamaya daha imza attı.
OKULDA AKIL VE
ZEKA OYUNLARI TURNUVASI
Bu doğrultuda okulda; 25 – 29 Kasım 2019 tarihleri arasında ‘Sınıflar arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’ düzenlendi. Okulun Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesinde gerçekleştirilen turnuva oldukça heyecanlı geçti.
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE MADALYA
Öğrenciler, ilk olarak kendi sınıflarında turnuvayı gerçekleştirip başarı göstererek sınıflarını temsil ettiler. Kıyasıya ve heyecan dolu geçen Sınıflar arası Turnuvada derece giren ve turnuvada başarı ile mücadele eden öğrencilere okul yönetimi tarafından Madalya ve Başarı Belgelerini takdim edildi. Yönetim, tüm öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleri tebrik etti.
 


Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °