Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’nın ilk ve tek butik okulu: Özel Isparta Bilim İlkokulu

Isparta’nın ilk ve tek butik okulu: Özel Isparta Bilim İlkokulu

EĞİTİM 29.06.2019 15:06:00 0
Isparta’nın ilk ve tek butik okulu: 
Özel Isparta
Bilim İlkokulu
HABER: Yunus ÖZLER
Özel Isparta Bilim İlkokulu Kurucu Müdürü Orhan Mavi, okulun Isparta’da ilk ve tek butik okulu olduğunu belirterek; “Ödevsiz Eğitim. Sınıf mevcutları 10 - 14 arası. Tüm gün eğitim ve erken kayıt imkanlarından yararlanın” dedi.
 
OKUL MÜDÜRÜ MAVİ; “İKİ YIL ÖNCE
EĞİTİM – ÖĞRETİME BAŞLADIK”
Okulda; bilim, sevgi ve hoşgörü ilkelerinin ışığında öğrencilere, demokratik ve çağdaş bir eğitim ortamı sağlandığının altını çizen Özel Isparta Bilim İlkokulu Kurucu Müdürü Orhan Mavi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Okulumuz yani Özel Isparta Bilim İlkokulu, 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim Yılında Milli Eğitim Bakanlığı yasal mevzuatı çerçevesinde hizmet vermeye başlamıştır.
“HEDEFİMİZ KALİTELİ VE
GÜVENLİ EĞİTİM SAĞLAMAK”
Gelişimde devamlılık ve bilimsel ve teknolojik yenilikler doğrultusunda bir eğitim öğretim anlayışıyla; öğretmeni, öğrencisi, velisi ve çalışanlarıyla etkili iletişim kurmayı ve herkesin mutlu ve güvende hissettiği bir eğitim ortamını öncelikli olarak amaçlar. Okulumuzdaki eğitim sisteminin temelini oluşturan bilim, sevgi ve hoşgörü ilkelerinin ışığında öğrencilerimize, demokratik ve çağdaş bir eğitim ortamı sağlanmaktadır” dedi.
“ERKEN KAYIT
İMKANINDAN YARARLANIN”
Özel Isparta Bilim İlkokulu Kurucu Müdürü Orhan Mavi, okulun Isparta’da ilk ve tek butik okulu olduğunu vurgulayarak, 2018 - 2019 erken kayıt indirimlerinin devam ettiğini ve vatandaşların çocuklarını kayıt ettirme adına bu imkandan yararlanmaya davet ettiğini sözlerine ekledi.
 



Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °