Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta HEM’den Anlamlı kutlama

Isparta HEM’den Anlamlı kutlama

EĞİTİM 21.11.2019 12:13:00 0
Isparta 
HEM’den 
Anlamlı kutlama
Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bünyesinde görev yapan öğretmenler için kahvaltılı birlik ve beraberlik programı düzenledi.
 
Bugün saat 10.00’da Ramada Hotels’de gerçekleştirilen programa; Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Niyazi Karadem, Müdür Yardımcıları ve Merkez bünyesinde görev yapan Öğretmenler ve Usta Öğreticiler katıldı. Müdür Niyazi Karadem ve kurum yöneticileri programda tüm öğretmenlere birer kırmızı gül hediye ettiler. Düzenlenen kurum içi Öğretmenler Günü kutlama programında Öğretmenler güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
KARADEM; “HEM OLARAK
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Öğretmenler Günü kutlamasında bir konuşma yapan Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Karadem, bugün yaşadıkları birlik ve beraberliğin daim olmasını dileyerek; “Öğretmenlerimizin, Usta Öğreticilerimizin bu mutlu gününü can – ı gönülden tebrik ediyorum. Beraberce yürüdüğümüz bu yolun bizi büyük başarılara ve kurum olarak büyük bir marka olmaya götüreceğine yürekten inanıyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi bir müdürün şansı değil, ekibi vardır. Hep birlikte ilimizde hatta Türkiye’de hayat boyu öğrenmenin lokomotifi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Programda, uzun yıllar Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yapmış olan eski Müdür İhsan Arıcı’ya Merkeze verdiği hizmetlerinden dolayı şükran plaketi verildi.
 

Anahtar Kelimeler: kutlama ıspartahemdenanlamlı
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °