Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Halk Eğitim’den Vefalı Davranış: İhsan Arıcı’ya Teşekkür Plaketi

Isparta Halk Eğitim’den Vefalı Davranış: İhsan Arıcı’ya Teşekkür Plaketi

EĞİTİM 27.11.2019 07:24:00 0
Isparta Halk Eğitim’den Vefalı Davranış: 
İhsan Arıcı’ya
Teşekkür Plaketi
Isparta Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürü Niyazi Karadem, kendisinden önce kurumda müdürlük yapmış olan İhsan Arıcı’ya Teşekkür Plaketi takdim etti.
 
Isparta Halk Eğitim’de görev yapan öğretmenleri kaynaştırmak ve öğretmenler gününü kutlamak üzere geçtiğimiz gün Ramada Hotelst’de bir program gerçekleştirildi. Programda Müdür Niyazi Karadem, kendisinden önce Müdürlük yapmış olan İhsan Arıcı’ya teşekkür plaketi verdi.
KARADEM; “HEM, ISPARTA’NIN EN ESKİ EĞİTİM
KURUMLARININ BAŞINDA GELİYOR”
Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Niyazi Karadem, programda yaptığı duygusal konuşmada, Kurumun eğitim camiasında Isparta’da kurulan en eski kurumların başında geldiğini belirterek; “Isparta HEM olarak, 24 Kasım Öğretmenler Gününde birlik ve beraberliğimizin pekiştirmek, hem de kurumuzda daha önce görev yapmış olan değerli kurum müdürümüz sayın İhsan Arıcı’ya vefa borcumuzu ödemek için bir aradayız. Davetimize icabet eden Müdürümüze ve katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
ARICI; “TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Halk Eğitim Merkezi eski Müdürü İhsan Arıcı da, kendisine gösterilen bu saygı ve teveccühten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, HEM’de görev yaptığı 5 yıl süresince vatandaşların hem mesleki hem de okuma yazma öğrenmeleri için çok çaba harcadığını kaydetti ve plaket için teşekkür etti.
 
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °