Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İngilizce Dil Eğitim Ispartalılar için konusarakogren.com Demek

Tanıtım yazısıdır...

EĞİTİM 30.10.2016 20:29:00 0
İngilizce Dil Eğitim Ispartalılar için konusarakogren.com Demek
Bir başka ülkede seyahat edebilmek için, insanlar ile etkili bir şekilde iletişim kurmak için ve farklı kültürlerin ciddi manada algılanabilmesi için hatta en ufak örnek olarak menü istedikten sonra siparişinizi belirtebilmeniz için dahi yabancı dil bilmeniz gerekir. İkinci bir dil bilmek beyniniz ve sağlığınız bakımından da büyük önem taşımaktadır. Ayrıca iki tane yabancı dil konuşan insanların sahip olduğu avantajlar da mevcuttur. Bu avantajların kesinlikle dikkate alınması gerekir. Isparta İngilizce kursu araştırmanızı sürdürürken dil avantajlarını da öğrenebilirsiniz. Yabancı dil bilen kişilerde ‘kavramsal esneklik’ özelliği net bir şekilde tespit edilmektedir. Çocukluk döneminden itibaren iki dil konuşan kişilerin, diğer kişilere kıyasla ‘kavramsal esneklik’ hususunda çok daha gelişmiş olduğu görülmektedir. Sinir bilim araştırmaları kapsamında, bir tek dil konuşan insanlara göre iki tane dil bilen kişiler, bu özelliği aracılığıyla ani ya da beklenmedik durumlar karşısında olaylara normal şekliyle devam etmektedir.

Yapılan bazı çalışmalar neticesinde iki tane dil bilen kişilerin, tek dil bilen kişilere göre beyin bölgelerinde daha düşük enerji harcayıp görevlerini daha çabuk şekilde yaptıkları ifade edilmektedir. Ayrıca yaşlandığınız zaman beyin bölgesi, normal durumdan çok daha sağlıklı bir şekilde kalabiliyor. Bazı araştırmalar kapsamında, iki ve daha fazla dil bilen kişilerde genel okuma ve zekada çok daha fazla oranda bilişsel beceriler görülmektedir. Psikolojik bilim araştırmaları doğrultusunda, iki tane dil bilen kişiler farklı dillerde aynı anlam taşıyan sözcükleri beyinlerinde daha hızlı olarak kodlamayı başarmaktadır. Amerika bilimsel raporlarında ise, göz hareketi teknolojileri uygulanarak iki tane dil bilen kişiler aynı sözcüklere bakıp daha az zaman harcamaktadır. www.konusarakogren.com/sozluk/really-turkce-anlamiweb adresi kapsamında sunulan avantajları sizler de değerlendirerek bu özelliklere sahip olabilirsiniz. 

İkinci dili konuşmak aslında Alzheimer olma olasılığını da düşürmektedir. Yabancı dil bilmeyen kişilerin bu hastalığa yakalanma ihtimalinin daha fazla olduğu ifade edilmiştir. İkinci bir dile sahip olan çocukların da sorunları çözme konusunda daha başarılı olduğu görülmüştür. Bu çocukların çok daha yaratıcı olduğu ve matematik sorularını tek dil konuşan çocuklara kıyasla daha kolay şekilde çözdükleri tespit edilmiştir. Soruları zihninden yapma becerileri de bu sayede artmış olacaktır. Hızlandırılmış İngilizce kursları göz önüne alındığında sizler de hem kendiniz için hem de çocuğunuz için bu eğitim alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. Ayrıca iki tane dil bilen çocukların beyin özellikleri çok daha seçici durumdadır. Çocuk gelişimi araştırmaları kapsamında, iki dil bilen kişilerde görevler arasında geçişler daha hızlı gerçekleşmektedir. Bu gibi özellikler de son derece önemli ve değerli konumdadır.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °