Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Hacı Ahmet Ersöz İmam – Hatip Lisesi’nden TÜBİTAK’a çok önemli proje: Kaybolan Değerler Gençlere Kazandırılacak

Hacı Ahmet Ersöz İmam – Hatip Lisesi’nden TÜBİTAK’a çok önemli proje: Kaybolan Değerler Gençlere Kazandırılacak

EĞİTİM 11.12.2019 12:58:00 0
Hacı Ahmet Ersöz İmam – Hatip Lisesi’nden TÜBİTAK’a çok önemli proje: 
Kaybolan 
Değerler 
Gençlere 
Kazandırılacak
Isparta Hacı Ahmet Ersöz Anadolu İmam - Hatip Lisesi, ‘Değerini Dünyaya kat’ adlı proje hazırlayarak TÜBİTAK’a sundu. Okulun Türk Dil ve Edebiyatı Öğretmeni İsmet Erdal tarafından hazırlanan projede; Kaybolan değerlerin gençlere kazandırılması amaçlanıyor.
 
Dere Mahallesinde bulunan ve yaptığı sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarla dikkat çeken Hacı Ahmet Ersöz Anadolu İmam – Hatip Lisesi yeni bir başarıya daha atıyor.
OKUL MÜDÜRÜ YAŞAR; “PROJEMİZİ
TÜBİTAK’A SUNDUK”
Projenin kabul edilmesi halinde Isparta eğitimine önemli bir katkı sunacaklarını ifade eden Isparta Hacı Ahmet Ersöz Anadolu İmam - Hatip Lisesi Müdürü Hüsrev Yaşar, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Okulumuz Türk Dil ve Edebiyatı Öğretmeni İsmet Erdal tarafından ‘Değerini Dünyaya kat’ projesi hazırlanmıştır. Projenin yürütücüsü de aynı Öğretmenimizdir. Okul yönetimi olarak söz konusu projeyi TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü’ne sunmuş bulunmaktayız.
“PROJENİN KABUL
EDİLECEĞİNİ UMUYORUZ”
İlgili projemiz 2019 TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısı kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklendiği takdirde gençlere yönelik bir takım programlar, etkinlikler ve organizasyonlar gerçekleştireceğiz” dedi.
ERDAL; “AMACIMIZ KAYBOLAN
DEĞERLERİN GENÇLERE KAZANDIRILMASI”
Söz konusu projeyi hazırlayan ve yürüten Isparta Hacı Ahmet Ersöz Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dil ve Edebiyatı Öğretmeni İsmet Erdal da, yaptığı açıklamada, projenin ana hedef ve amacının, kaybolan değerlerin gençlere kazandırılması olduğunu vurguladı.
 


Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °