Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bahçeşehir Koleji tanıtıldı

Bahçeşehir Koleji tanıtıldı

EĞİTİM 2.04.2016 10:50:00 0
Bahçeşehir Koleji tanıtıldı

Özel Özaydın Temel Lisesi ve Büyük Başarı Eğitim kurumlarının ortaklığında Isparta'ya kazandırılacak Bahçeşehir Eğitim Kurumları, geniş katılımlı bir toplantıyla velilere tanıtıldı

SDÜ arazisinde inşaatı süren ve gelecek eğitim öğretim yılında faaliyetine başlayacak olan Isparta Bahçeşehir Eğitim Kurumları, velilere tanıtıldı. Barida Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısına Bahçeşehir Eğitim Kurumları Genel Merkezinin yöneticileri de katıldı.

Tanıtım toplantısında ilk sözü alan Metro Dershaneleri kurucusu Özel Özaydın Temel Lisesi'nin sahibi   Mustafa Özaydın, dünya markasını Isparta'ya taşıdıklarını söyledi. Isparta'nın küçük bir yer olduğunu herkesin birbirini iyi tanıdığını kaydeden Özaydın, "8 yıl önce tesadüfen dershane işine girdik. Tüm öğretmen arkadaşlarımız çok emek verdik. Rüştümüzü ispat ettik. Dershanelerin kapanma sürecinde Metro Dershanesi, Özel Özaydın Temel Lisesi oldu. En iddialı öğrenciler burada. Onlara teşekkür ediyorum. İngiltere'de İstanbul'da çocuklar nasıl eğitim görüyorsa Isparta'ya da o eğitimi getirmeliyiz dedik. Büyük Başarı dershaneleriyle ortaklık oluşturduk. Bahçeşehir'in dünya markası olması nedeniyle Bahçeşehir ile anlaştık. Dünya ile yarışan nesiller yetiştirmek bizim sloganımız. Isparta'ya hayırlı olsun" dedi.

Okula ilişkin bilgi veren Özaydın, "29 yıllığına araziyi SDÜ'den kiraladık. 13bin 500 metrekare inşaat alanı olacak. Her türlü sosyal alan kapalı spor salonu, iki kapalı yüzme havuzu, bin 400 öğrenci kapasiteli bir okul yapıyoruz. 850 öğrenci kaydetmek istiyoruz. Bir şeyden ödün vermeyeceğiz. Erdemli, dürüst vatan millet sevdalısı öğrenci yetiştirmekten" diye konuştu.

Bahçeşehir Okul Müdürü İbrahim Nemli de bu kurumun Isparta için büyük şans olduğunu belirterek, "Bahçeşehir'i Isparta'ya getirmek kolay olmadı. Mutlaka kurucuları eğitimci olacak dediler. Büyük Başarı ve Metro bir araya geldi ve Bahçeşehir Isparta'ya kazandırıldı. 29 günde 400'ü aşkın öğrenci kayıt yaptırdı. okul öncesinde 2, ilkokulda 5, ortaokulda 9, lisede 12 şube açıldı. 2016-2017 eğitim öğretim yılında hedef 750 öğrenci. bu sayı bizi ziyadesiyle memnun etti. Ama sorumluluğumuz da arttı. Büyük Başarı ve Özel Özaydın Temel Lisesi olarak sınavlarda çok başarılar elde ettik. Bu başarı, Bahçeşehir'in harika eğitim modeliyle taçlanacak. Bahçeşehir Isparta'da bir numara olacak. Bize güvenin en iyi öğretmenlerle çalışacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Bahçeşehir Eğitim Kurumları ve kurumdaki eğitim yöntemleri hakkında velilere sunum yapıldı.


Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °