Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü İbrahim Nemli; Güçlü Eğitim Kadromuzla Başladık

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü İbrahim Nemli; Güçlü Eğitim Kadromuzla Başladık

EĞİTİM 23.09.2020 12:45:00 0
Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü İbrahim Nemli; 
Güçlü Eğitim 
Kadromuzla
Başladık
Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü İbrahim Nemli, pandemi şartlarının getirdiği zor imkanlara rağmen Bahçeşehir Koleji olarak yeni eğitim – öğretim yılına başladıklarını belirterek; “Geride bıraktığımız dört yılda olduğu gibi okulumuz bu eğitim – öğretim yılında da başarısını katlayarak devam edecektir” dedi.
 
NEMLİ; “UMUTLARIMIZ
HİÇBİR ZAMAN EKSİLMEDİ”
Yeni Eğitim – Öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını dileyen Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü İbrahim Nemli, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “2020 – 2021 Eğitim - Öğretim yılına pandemi şartları nedeniyle arzuladığımız gibi bir başlangıç yapamasak da; umutlarımız hiç eksilmedi. Yine heyecanla, şevkle ve azimle bizlere emanet edilen çocuklarımızı; genç, enerjik okul müdürlerimizin yönetimleri, güçlü eğitim öğretim kadromuzun rehberlikleri ve destek personelimizin fedakar hizmetleri ile geleceğe çok iyi şekilde hazırlayacağımızdan emin olmanız en büyük dileğimdir.
“YAPTIKLARIMIZ
YAPACAKLARIMIZIN
TEMİNATIDIR”
Bize inanarak, güvenerek en değerli varlıkları olan biricik evlatlarını teslim eden velilerimize verebileceğimiz en güvenilir referansımız geride bıraktığımız dört yılda elde ettiğimiz akademik, sosyal ve kültürel başarılarımızdır.  
“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM
YILI HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”
Bu itibarla Isparta Bahçeşehir Koleji olarak yeni öğretim yılının;
Kampüsümüzde, ilimizde ve tüm ülkemizde sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla geçmesini diliyor, başta öğrencilerimiz olmak üzere velilerimize, resmî ve özeldeki tüm meslektaşlarıma, dostlarıma en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı, uğurlu olsun” dedi.  



Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °