Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Uyuşturucu arama köpeği sayesinde yakalandılar

Uyuşturucu arama köpeği sayesinde yakalandılar

ASAYİŞ 11.02.2019 13:38:00 0
Uyuşturucu arama köpeği sayesinde yakalandılar
Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eğirdir ilçesi Tepeli köyü yol kavşağında yaptıkları yol denetiminde bir araçta uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramada 58 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Araçtaki 3 şahıs çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 Konuyla ilgili şu bilgi verildi: “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; Eğirdir ve Senirkent ilçelerinde (4) şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde edilmiştir.
 
Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Eğirdir ilçesi Tepeli köyü yol kavşağında yapılan yol arama ve kontrolde H.H.Ç (32), M.O (24) ve Y.Ç (38)  isimli şahısların aracında  uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramada (58) gram eroin maddesi araç içerisinde gizlenmiş vaziyette ve Senirkent ilçesi Gençali köyünde uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak sucundan aranan H.H.M. (25) isimli şahsın yakalanması sonucu yapılan üst aramasında (2) gram eroin maddesi olmak üzere toplam 60 gram eroin maddesi ele geçirilmiş olup, yakalanan malzemeler muhafaza altına alınmıştır.
 
Uyuşturucu madde ve imal ticareti yaptığı tespit edilen H.H.Ç (32), M.O (24) ve Y.Ç (38) ve H.H.M. (25)  isimli şüpheliler adli makamlara sevk edilmiş olup H.H.Ç (32), M.O (24) ve Y.Ç (38) tutuklanarak Isparta E tipi kapalı cezaevine teslim edilmiş diğer şüpheli H.H.M (25)  tutuksuz yargılanmak üzere serbest brakıllmıştır. 
 
            Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.”

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °