Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

O cinayet aydınlatıldı

O cinayet aydınlatıldı

ASAYİŞ 11.08.2019 09:17:00 0
O cinayet aydınlatıldı
Geçtiğimiz gün Senirkent’in Uluğbey Köyünde meydana gelen ve bir kadının kesici aletlerle öldürdüğü cinayet olayı, Jandarma’nın yaptığı araştırmalar neticesinde aydınlatıldı.
 
OLAY NASIL YAŞANMIŞTI?
Bilindiği gibi; 8 Ağustos 2019 tarihinde Senirkent ilçesinde Uluğbey Köyü’nde meydana geldi. Türbe mevkiinde 40 yaşlarında bir kadının hareketsiz halde yattığını görenler, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede kadının kesici ve delici aletler kullanılarak öldürüldüğü, başında ve vücudunun pek çok yerinde kesikler bulunduğu tespit edildi.
BAKICA KADIN, BAKTIĞI KADININ
KARDEŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞ
Ceset, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Senirkent Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kadının, Şerife T.’ye bakıcılık yaptığı ve yine aynı eve yaşayan zihinsel engelli Ahmet T. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Öldürülen Emine Akyürek’in, Şerife T.’nin bakıcılığını yaptığı belirlenirken, aynı evde yaşayan zihinsel engelli kardeşi Ahmet T. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ahmet T. ise olaydan sonra gözaltına alındı. Cinayetten gözaltına alınan Ahmet T.’nin bir suçtan dolayı cezaevine girdiği öğrenildi.  
 
 

Anahtar Kelimeler: aydınlatıldı cinayet
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °