Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Musluk hırsızları yakalandı

Musluk hırsızları yakalandı

ASAYİŞ 4.04.2016 20:09:00 0
Musluk hırsızları yakalandı
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Vanlı Camii bahçesindeki şadırvan ile Gökçay Mesirelik Alanında bulunan tuvaletlerdeki muslukları çalan iki şahsı yakaladı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konuyla ilgili şu bilgiler verildi: “ Kurtuluş Mahallesinde bulunan Vanlı Camiinin bahçesindeki şadırvanda bulunan muslukların sökülmek sureti ile çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğümüzce olayın fail ya da faillerinin tespiti için çalışmalar yapıldığı sırada aynı hafta içerisinde Gülcü Mahallesindeki mezarlık içerisinde bulunan şadırvana ait musluklarında çalınması üzerine ekiplerimizce araştırma ve kontroller sıklaştırılmıştır.
Yapılan denetim ve kontroller sırasında Gökçay Mesirelik alanında bulunan tuvaletlerdeki muslukların da aynı yöntemle çalınmış olduğu ihbarı üzerine ekiplerimizce bölgede geniş çaplı araştırmalara başlanılmış olup, durumundan şüphelenilerek durdurulan H.A. ve M.A. isimli iki kardeşin yanlarındaki çanta içerisinde çalınan muslukların bulunduğu görülerek şahıslar yakalanmıştır.
Yakalanan şahıslar hakkında yapılan araştırma neticesinde daha önce meydana gelen muslukların çalınması olaylarının da failleri oldukları anlaşılarak haklarında “Hırsızlık” suçundan gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanan şahıslar cezaevine gönderilmiştir.”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °