Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kumar oynayanlara şok baskın!

Kumar oynayanlara şok baskın!

ASAYİŞ 24.03.2016 14:06:00 0
Kumar oynayanlara şok baskın!
Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizce adli makamlardan alınan arama kararı gereğince Yedişehitler Mahallesinde bulunan bir dernek binasında yapılan genel kontrolde içeride bulunan masalardan birinde dört şahsın iskambil kağıtlarıyla yanık tabir edilenkumar oynadıkları görülmesi üzerine masada bulunan paralar ve iskambil kağıtları muhafaza altına alınmış, dernek yöneticisi hakkında “Kumar Oynanmasıiçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapılmıştır. Masa başında kumaroynadıkları tespit edilen dört şahsa kabahatler kanunu gereği toplam 876 TLidari para cezası düzenlenmiş, ayrıca dernek içerisinde sigara içtikleri görülen iki kişiye de 210 TL idari para cezası düzenlenmiştir.
 
Aynı tarihte Gülevler Mahallesinde bir başka dernekteyapılan kontrolde ise içeride bulunan masa başındaki dört şahsın poker adıverilen kumar oynadıkları görülmesi üzerine masa üzerindeki paralar, iskambilkağıtları ve pullar muhafaza altına alınmıştır. Konuyla ilgili olarak dernekyöneticisi hakkında “Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adliişlem yapılmış, masa başında kumar oynadıkları tespit edilen dört şahsakabahatler kanunu gereği toplam 876 TL idari para cezası düzenlenmiş, ayrıcadernek içerisinde sigara içtiği görülen bir kişiye de 105 TL idari para cezasıdüzenlenmiştir.
 
Emniyet Müdürlüğümüzce toplumun ahlak ve düzenini bozmayayönelik bu tür yasal olmayan faaliyetleri önlemek ve takip etmek konusundaçalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °